Hun føder et barn gennem en skorsten

I den kommende familiefilm 'Emma og Julemanden' føder julemandens kone et barn gennem en skorsten - se den utrolige scene her

Se det eksklusive klip her

De fleste børn og voksne ved, at julemanden har en trang til at kravle ned gennem folks skorstene, når han ankommer med gaver Juleaften. Men det er altså helt nyt, at julemandens kone føder et barn gennem en skorsten. Og det er måske derfor, at julemænd har så stor kærlighed til at kravle ned i diverse skorstene rundt omkring i verden. De har nemlig angiveligt startet deres liv med at svæve ned gennem en skorsten, da de blev født.

Den helt usædvanlige juleafsløring kan se i Søren Frellesens kommende familiefilm 'Emma og Julemanden', og her på Ekstra Bladet har vi eksklusivt fået lov til at vise, hvordan det ser ud, når et vaskeægte julebarn kommer til verden.

Hele Danmarks julemand på det store lærred
Lars Hjortshøj er tilbage i rollen som hele Danmarks julemand og tager nu turen til det store lærred i et eventyr for hele familien. 'Emma & Julemanden', der har premiere 12. november, er en film med højt tempo, magiske væsner og fortryllende universer. Filmen tager ifølge en pressemeddelelse et dyk ned i danmarkshistorien og binder fortællinger om den gode julemand, gamle konger, elverfolk og en nysgerrig jysk skolepige sammen i en humoristisk og eventyrlig julefilm.

’Emma & Julemanden’ bygger videre på TV2’s populære julekalendere ’Ludvig & Julemanden’ (2011) og ’Tvillingerne & Julemanden’ (2013), der samlede over 1,2 millioner danskere foran fjernsynet hver aften i december.

Som i de to julekalendere tager filmen afsæt hos en familie med børn. Her møder vi den 11-årige Emma, som er en fantasifuld pige, der føler sig glemt af sin store familie. Emma elsker eventyrlige væsner, og da hun møder selveste julemanden Nicolas (Lars Hjortshøj) og hans kone Julie (Camilla Bendix), bliver det begyndelsen på en magisk rejse ind i Elverriget.

Sammen skal de nemlig redde Nicolas og Julies nyfødte datter fra den forbitrede elverdronning Slatten Langpat (Mille Dinesen), som holder Elverriget i et jerngreb. Nicolas, Emma og Julie får på rejsen uventet hjælp af den nysgerrige elverdreng Rod, og sammen opdager de, at de skal finde elverdronningens frosne hjerte, hvis de skal få barnet tilbage og redde Elverriget.

I filmens bærende roller ses Lars Hjortshøj, Camilla Bendix, Mille Dinesen, Esben Pretzmann og Rune Tolsgaard sammen med de to unge stjerner Sofia Suppli Callesen og Malte Houe. Flere kendte ansigter optræder desuden i mindre roller.

Holdet bag 
Søren Frellesen, der bl.a. også har instrueret ’Ludvig & Julemanden’ og ’Anja & Viktor – i medgang og modgang’, står for instruktionen, mens manuskriptet er leveret af Jenny Lund Madsen

1 af 3 Her sidder julemanden Nicolas og hans kone Julie med deres nyfødte julebarn i en scene fra filmen.(Foto: Martin Dam Kristensen)
2 af 3 Filmens to unge stjerner Sofia Suppli Callesen og Malte Houe ses her sammen med Lars Hjortshøj og Camilla Bendix i en scene fra filmen.(foto: Martin Dam Kristensen)
3 af 3 Camilla Bendix er her højgravid i rollen som julemandens kone Julie, mens Lars Hjortshøj selvfølgelig springer ud som Danmarks fantastiske julemand i den kommende familiefilm 'Emma og julemanden'. (Foto: Per Arnesen)
7 kommentarer
Vis kommentarer