Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Alexandra ikke fin nok til p-plads

Rigshospitalet ydmygede grevinde Alexandra ved at nægte hende gratis parkering

Grevinde Alexandra må sande, at tiden som feteret mediedarling er ovre. Seneste bevis på det var, da Rigshospitalet ikke ville give eks-prinsessen gratis parkering. (Foto: Lars H. Laursen)
Grevinde Alexandra må sande, at tiden som feteret mediedarling er ovre. Seneste bevis på det var, da Rigshospitalet ikke ville give eks-prinsessen gratis parkering. (Foto: Lars H. Laursen)

Engang var hun kongerigets ubestridte stjerne, der trådte ud på de røde løbere, mens blitzlyset gnistrede omkring hende.

Nu kan hun ikke engang få en gratis parkeringsplads.

Da grevinde Alexandra forleden skulle deltage i en konference afholdt af Landsforeningen Spædbarnsdød, som hun er protektor for, fik hun af Rigshospitalets ledelse skåret ud i pap, at hun har mistet enhver status i det her land.

– Vi kontaktede Riget for at fortælle, at hun kom, og at hun normalt fik stillet en parkeringsplads til rådighed. Men vi fik at vide, at det kun var de royale, der kunne få det, og at hun ikke længere var royal.

Hun blev opfattet som en almindelig borger, siger Landsforeningen Spædbarnsdøds Michael Esmann, der var med til at arrangere konferencen på Rigshospitalet.

Kommunikationsbrist
Han måtte derfor gå den tunge gang til Alexandras privatsekretær med meddelelsen om, at grevinden ikke kunne parkere ved hovedindgangen. Og at hun skulle betale for den tid, hun holdt der.

– Selv om vi havde fået at vide, at den mulighed ikke længere eksisterede, så fik jeg fat i en på Riget, der endelig fandt en løsning, siger Michael Esmann til flash!

Så da Alexandra trillede op foran det hospital, hvor hendes to børn kom til verden, kunne hun alligevel parkere sin bil uden at skulle køre rundt og lede efter en p-plads og efterfølgende bøvl med p-billet.

Ifølge Riget skyldes det en kommunikationsbrist.

– Vi vidste ikke, at hun kom.

Ellers havde vi selvfølgelig skaffet en parkeringsplads. Men der er sket nogle misforståelser i og med, at informationerne ikke er røget videre til direktionen. Vi har ingen intentioner om at gøre det vanskeligt. Det er overraskende, at det kan finde sted uden direktionens viden. Det er en brist, der ikke burde ske. Sådan er det jo nogle gange, siger Camille Andersen fra Rigets kommunikationsafdeling til flash!.

Ifølge arrangørerne var der blevet informeret. Både om Alexandras ankomst og om, at pressen formentlig ville dukke op for at dække begivenheden.


kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen