Alex tager på turné

Grevinde Alexandra har taget hul på en omfattende foredragsturné

Grevinde Alexandra på scenen i Malmö Arena, hvor hun for første gang optrådte live med singlen 'Wash Me Away'. Foto: Ritzau Scanpix
Grevinde Alexandra på scenen i Malmö Arena, hvor hun for første gang optrådte live med singlen 'Wash Me Away'. Foto: Ritzau Scanpix

Alt tyder på, at grevinde Alexandra går en travl tid i møde.

Den tidligere prinsesse har nemlig skudt en foredragsturné i gang, hvor hun med udgangspunkt i sin bog, 'Mit lykkelige land', holder foredrag om både sit eget liv og sit syn på Danmark.

Første foredrag fandt sted 4. december i Kolding, hvor der var totalt udsolgt på Comwell Kolding.

I det nye år venter så endnu flere foredrag - nærmere betegner ni i de første tre måneder af 2019.

Med en billetpris på omkring 300 kroner lader det da også til at blive en lukrativ danmarksturné for den 54-årige eksprinsesse, der begynder i Vejle og slutter i København.

Alexandras foredrag

16. januar i Vejle

22. januar i Randers

23. januar i Sønderborg

29. januar i Roskilde

30. januar i Herning 

4. februar i Odense C 

7. februar i Aarhus C 

4. marts i Aalborg

19. marts i København V

Grevinde Alexandras privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, oplyser til Ekstra Bladet, at det er gået fint med første foredrag, men har ellers ingen kommentarer til turnéen.

Margrethe lytter ikke til tidens pophits. Heller ikke når de bliver leveret af hendes tidligere svigerdatter. Foto: Olivia Loftlund Danske kongelige - 14. nov. 2018 - kl. 14:11 Efter fælt flop: Nu udtaler dronningen sig om Alex' single

Alexandra udkom med 'Mit lykkelige land' 2. oktober. I bogen forsøger hun at afdække, hvorfor danskere år efter år kåres til nogle af verdens lykkeligste, fortæller anekdoter fra sin første tid i Danmark og om forholdet til eksmanden prins Joachim.

En person glimrer dog i den grad med sit fravær, nemlig hendes seneste eksmand, fotografen Martin Jørgensen.

Grevinden har, siden hun meddelte, at hun frasiger sig sin apanage fra sommeren 2020, haft gang i flere projekter, der ligger langt fra hendes hidtil stille liv som eksprinsesse.

Ud over bogen har hun også gjort sig bemærket som sangerinde. Sangen 'Wash Me Away' var en velgørenhedssingle til fordel for den svenske organisation Star For Life.

Se også: Dansk radiovært med VILD udmelding: Dronning Margrethe virker retarderet

 

53 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere