Mor og far smutter fra Isabellas fødselsdag

Kronprinsparret forlader i eftermiddag deres datters fødselsdag - lige til lagkagetid. Frederik og Mary deltager klokken 15 i Mærsks begravelse

Isabella bliver fem år i dag. (Foto: H.K.H. Kronrpinsessen)
Isabella bliver fem år i dag. (Foto: H.K.H. Kronrpinsessen)

I dag fylder prinsesse Isabella fem år, og kongehusets lille krudtugle er formentlig blevet fejret behørigt allerede fra morgenstunden.

For når klokken i eftermiddag bliver tid til kakao og lagkage forlader hendes forældre hende for at tage afsked med kongerigets største erhvervsmand gennem en menneskealder, Mærsk Mc-Kinny Møller.

LÆS OGSÅ:

Se også: Margrethe fik gave fra død Mærsk

Hr. Møller døde på dronningens fødselsdag i mandags - 98 år gammel. Og i dag på den lille prinsesses fødselsdag bliver Danmarks erhvervskonge begravet fra Holmens Kirke i København.

Ud over kronprinsparret deltager også regentparret samt prins Joachim og prinsesse Marie i højtideligheden i Holmens Kirke.

I forbindelse med prinsesse Isabellas femårsdag har kongehuset udsendt en række nye billeder af den fødselaren. Billeder som kronprinsessen selv har taget af sin ældste datter på kongefamiliens jagtejendommen i Trend Skov i Nordjylland.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!