Kronprinsesse Mary udnævnt til global leder

To danskere har fået titlen som ung, global leder i det indflydelsesrige World Economic Forum

Hun er kronprinsse af Danmark. Men nu er Mary også udnævnt til global leder i World Economic Forum.(Foto: Klavs Bo Christensen)
Hun er kronprinsse af Danmark. Men nu er Mary også udnævnt til global leder i World Economic Forum.(Foto: Klavs Bo Christensen)

Et af verdens førende diskussionsforum for økonomiske problemer får nu et royalt dansk islæt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mary lukkede ned for sin personlighed

World Economic Forum har således udnævnt kronprinsesse Mary til Young Global Leader, og dermed skal hun være med til at debattere den globale økonomi sammen med verdens politiske og erhvervsmæssige ledere.

192 personer fra 59 lande har fået tildelt titlen som Young Global Leader. Alle er blevet udnævnt for deres fremragende lederskab, succesfulde præstationer og engagement i samfundet.

- Det vil kræve nye unikke idéer, hvis vi vil skabe innovation og komme os oven på den største recession i næsten et århundrede. I World Economic Forum repræsenterer Young Global Leaders fremtidens stemme og håbet for den næste generation.

- Jeg er især stolt over vores kandidater i år, som jeg tror vil tage fat på de udfordringer, vi står overfor, på en meningsfuld måde gennem nytænkning og engagement, siger Klaus Schwab, stifter og bestyrelsesformand for World Economic Forum i en meddelelse.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mary? Mary hvem?

Kronprinsessen og Soulaima Gourani skal sammen med resten af de nyudnævnte globale ledere mødes på et årligt møde, som i år finder sted i Puerto Vallarta i Mexico den 14.-18. april.

De 192 unge ledere er håndplukket fra en række forskellige brancher som business, politik, den akademiske verden, mediebranchen, kunst og kultur m.fl.

1 af 2 Kronprinsesse fik for nylig enormt medieomtale, da den finske præsident-husbond kiggede lidt for langt ned i hendes udskæring.(Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Hun er kronprinsse af Danmark. Men nu er Mary også udnævnt til global leder i World Economic Forum.(Foto: Klavs Bo Christensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer