Nu forklarer Marys 'brystkigger' sig

Den finske præsidents mand, der angiveligt lurede på kronprinsesse Marys barm, forklarer nu, hvad han i virkeligheden kiggede på

Det morsomme klip med den brystglade finne har vist sig at være resultat af en sammenklipning af to uafhængige scener.
Det morsomme klip med den brystglade finne har vist sig at være resultat af en sammenklipning af to uafhængige scener.


Det morsomme klip med brystglade finne er resultat af en sammenklipning af to uafhængige scener. Danske kongelige - 26. feb. 2012 - kl. 11:35 Breinholt indrømmer: Mary-brystklippet var manipuleret

Et kort klip, hvor den finske præsidents mand - juraprofessor Pentti Arajärvi - tilsyneladende bliver grebet i at smugkigge på kronprinsesse Marys barm ved en middag i anledning af dronning Margrethes 40-års jubilæum, blev efter premieren i Anders Breinholts program Natholdet kult i både ind- og udland.

I går viste det sig så, at historien var lidt for god til at være sand.

Den opsigtsvækkende sekvens indeholder nemlig to elementer. Første scene viser Pentti, der kaster et blik i retning af Marys kjoleudskæring, mens anden scene viser, hvordan han hurtigt drejer hovedet væk - måske for at undgå at blive opdaget.

Problemet er blot, at de to scener er optaget med otte minutters mellemrum, og derfor ikke er et helt så sammentømret et hændelsesforløb, som det tidligere er blevet fremstillet. Desuden er der manupuleret med lyden.

Jeg kiggede forbi hende
Den sandfærdige historie om klippet, der er gået verden rundt, kom frem i søndagens udgave af Presselogen på TV 2 News, og i kølvandet på afsløringen af videomanipuleringen har den finske præsidents mand nu endelig valgt at forklare sig.

- Hvis jeg havde gjort, hvad der bliver påstået, så ville jeg have husket det. Jeg kiggede forbi kronprinsessen, siger Pentti Arajärvi til finske YLE Nyheders hjemmeside. Det skriver tv2.dk

Andre finske nyhedssider går så langt som til at kalde klippet falsk, men sikkert er det, at både Mary og den finske førstemand for længst har fået deres del af opmærksomheden, da dronningen bød til bords.

0 kommentarer
Vis kommentarer