Nu slider kronprinsen arbejdstøjet

Kronprinsen har startet 2012 som en rigtig arbejdsbi

Puha - det er hårdt at være kronprins. (Foto: All Over)
Puha - det er hårdt at være kronprins. (Foto: All Over)

Danskerne er nødt til at arbejde mere. Sådan lyder mantraet fra Christiansborg. Og også på Amalienborg er det blevet hørt - og taget alvorligt.

DR-programmet Detektor fortæller i aften, at kronprins Frederik sidste år arbejdede 140 dage mod 136 i 2010.

LÆS OGSÅ:

Se også: Så lidt arbejder kronprinsen

Og et blik i Kongehusets kalender for 20112 indikerer, at kongerigets kommende regent, 43-årige Frederik, der ellers ofte er blevet kritiseret for at foretrække fridage frem for forpligtelser, agter at skrue endnu mere op for arbejdsindsatsen i år.

15 arbejdsdage
Således har firbørnsfaderen Frederik i løbet af 2012s første 38 dage ifølge kalenderen allerede haft 15 officielle arbejdsdage.

Dertil skal lægges to opgaver, der ikke er noteret i kalenderen: Barselsbesøg hos svigerinde prinsesse Marie på Riget 24. januar samt 40 års fest for fruen 4. februar (dagen før selve den runde fødselsdag).

Samlet giver det foreløbigt 17 arbejdsdage - hvilket betyder, at kronprinsen næsten hver anden dag i år er trukket i arbejdstøjet. Og flere af dagene har han været på job fra tidlig morgen til sen aften - f.eks. i travle dage 14. og 15. januar hvor fejringen af hans mors, dronning Margrethes 40 års regeringsjubilæum kulminerede.

Fortsætter kronprinsen i rollen som arbejdsbi resten af året, kommer han sandsynligvis til at sætte personlig flittighedsrekord.

0 kommentarer
Vis kommentarer