Australien er træt af Marys accent

Den gæve pige fra Hobart er ved at blive for dansk, mener de i Australien. Mary er netop kåret som den tredje mest upopulære person

Mary er ikke kun populær i Australien. Bladet 'Zoo Weekly' har kåret hende til den tredje mest upopulære person. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Mary er ikke kun populær i Australien. Bladet 'Zoo Weekly' har kåret hende til den tredje mest upopulære person. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Det kniber stadig for kronprinsesse Mary, når hun skal udtale 'rødgrød med fløde' på klingede dansk. Og nu har hun angiveligt også problemer med at sige noget så australsk som diggery doo og kangaroo, så det lyder overbevisende på Tasmanien.

I hvert irriterer Marys nye halvdanske accent det australske mandeblad 'Zoo Weekly' så meget, at den danske prinsesse netop er kåret som den tredje mest upopulære person i landet.

Gud er værre
Den nybagte tvillingemor bliver kun overgået af selveste Gud, der får skylden for de seneste regnskyl og oversvømmelser, og WikiLeaks-grundlæggeren Julian Assange, der har fået titlen 'Årets u-australier' for at lække de mange hemmelig dokumenter om blandt andet krigen i Afghanistan.

Den tvivlsomme ære kan 39-årige Julian Assange så sidde og glæde sig over fra sit landsted i England, hvor han sidder i husarrest mod kaution, mens han venter på, hvad der sker med den noget spegede voldtægtsanklage, der hænger over ham.

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen