Joachim om manglende barselsbesøg: - Vi kan ikke være alle steder

Kartoffelkongen prins Joachim mødte tirsdag pressen for første gang, siden han blev dobbelt onkel til Fredes og Marys tvillinger

Prins Joachim havde taget familien med på arbejde. Og til spørgsmålet, om de ligesom kronprinsparret også gerne vil udvide drastisk med to på én gang, var svaret klart: - Nu må I lige tage det roligt, lød det fra kartoffelkongen. (Foto: Jan Unger)
Prins Joachim havde taget familien med på arbejde. Og til spørgsmålet, om de ligesom kronprinsparret også gerne vil udvide drastisk med to på én gang, var svaret klart: - Nu må I lige tage det roligt, lød det fra kartoffelkongen. (Foto: Jan Unger)

Tirsdag var det igen blevet arbejdsdag for prins Joachim efter ferien i Miami med sin lille familie.

Af uvisse årsager havde Jokke taget familien med på 'kartoffelkur' i forbindelse med Danmarks Kartoffel Råds årsmøde på Egeskov Slot. Prins Joachim er protektor for rådet.

Og det var da også alt andet end de små jordede knolde, der blev diskuteret, da prinsen sammen med prinsesse Marie og sønnike prins Henrik mødte den fremmødte presse.

'Kan ikke være alle steder'
Det var ikke overraskende i stedet de familiære forhold, som pressen ville høre om.

Og naturligvis blev spørgsmålet om, hvorfor den lille familie på tre ikke havde vægtet et barselsbesøg hos brormand, svigerinde og deres to nyfødte tvillinger på Rigshospitalet højere end en tur til USA, luftet.

- Vi har sådan et hårdt program, så vi kan ikke være alle steder, lød svaret fra kartoffelkongen.

Det hårde program har i de første dag af 2011 blandt andet budt på en shoppingtur på Ocean Drive, South Beach i Miami. Her mødte nogle danske turister en solbrilleklædt Joachim under palmerne med prins Henrik i klapvogn og med Marie ved sin side.

LÆS OGSÅ: Her gemte Jokke sig

Flotte, søde og nuser
Joachim har dog siden hjemkomsten set tvillingerne, og onkelen er noget mere begejstret for sin nye nevø og niece end farfar.

- Ja, vi har set tvillingerne, de er så flotte. Flotte, søde og nuser, fortæller han til bt.dk.

LÆS OGSÅ: Prins Henrik: - Tvillingerne er grimme

1 af 2 Humøret var tydeligvis højt hos prins Joachim på trods af et presset program. (Foto: Jan Unger)
2 af 2 Prins Joachim havde taget familien med på arbejde. Og til spørgsmålet, om de ligesom kronprinsparret også gerne vil udvide drastisk med to på én gang, var svaret klart: - Nu må I lige tage det roligt, lød det fra kartoffelkongen. (Foto: Jan Unger)
kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen