Alex er Nordens største skandaledronning

Grevinde Alexandra har slået alle - selv den svenske konge - i kampen om at lægge navn til den største, nordiske kongehus-skandale

Ekstra Bladets læsere kårer Alexandra til titlen 'Nordens største skandaledronning' for hendes utroskab med Martin. (Foto: Anthon Unger)
Ekstra Bladets læsere kårer Alexandra til titlen 'Nordens største skandaledronning' for hendes utroskab med Martin. (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ:De største skandaler i de skandinaviske kongehuse

Det kan godt være, at grevinde Alexandra mistede sin titel som prinsesse, da hun blev skilt fra prins Joachim.

Men heldigvis kan hun nu smykke sig med titlen ’Nordens største skandaledronning’.

Ekstra Bladets læsere er ikke et sekund i tvivl om, at Alexandras utroskab med kameramanden Martin Jørgensen, mens hun endnu var gift med Jokke, er den største kongelige skandale i Norden i nyere tid.

Ved redaktionens deadline havde 28,57 procent af 15.458 læsere på ekstrabladet.dk stemt grevinden fra Svanemøllevej ind på en klar førsteplads.

Gjorde Jokke til hanrej
Alexandra kendte nemlig Martin Jørgensen i mindst et år, inden hun søgte skilsmisse, og gjorde dermed Jokke til hanrej.

Dermed bliver alle de øvrige kongelige skandaler i Norden klart overhalet.

Selv Sveriges aktuelle kæmpeskandale med kong Carl Gustaf, der ifølge en ny bog, har haft sin kongelige snabel lidt for langt fremme, må med tilslutning fra 10,82 pct. af læserne nøjes med en sølle femteplads. Og det på trods af, at Carl Gustaf angiveligt har haft utallige elskerinder og brugt tusindvis af kroner på sex og stripbarer.

Ekstra Bladet ville gerne have overrakt grevinde Alexandra en buket blomster samt et diplom med den ærefulde titel, men Jokkes ekskone var ikke at finde på adressen på Svanemøllevej.

1 af 2 Der var ingen hjemme på Svanemøllevej, da Ekstra Bladets udsendte i aftes var forbi med en blomst og et fint diplom til Alexandra. (Foto: Gregers Tycho)
2 af 2 Ekstra Bladets læsere kårer Alexandra til titlen 'Nordens største skandaledronning' for hendes utroskab med Martin. (Foto: Anthon Unger)
kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen