Kronprins Frederik: Et dobbelt mirakel

Ekstra Bladet fangede som de første den kommende far til fire, kronprins Frederik, på en lille ø i den svenske skærgård. Læs hans glædesstrålende kommentar

En storsmilende Kronprins Frederik til Ekstra Bladet: Det er et dobbelt mirakel! (Foto: Claus Bonnerup)
En storsmilende Kronprins Frederik til Ekstra Bladet: Det er et dobbelt mirakel! (Foto: Claus Bonnerup)

- At storken landede med to børn hos os havde jeg ikke troet, siger en storsmilende kronprins Frederik til Ekstra Bladet, da vi finder ham på den svenske ø Marstrand lørdag formiddag.

Sammen med to venner er Frederik igang med at rigge sin båd til for at træne til Dragon Gold Cup, der begynder i morgen, søndag. Men det er ikke kun bølgerne og udsigten til de svenske klipper, kronprisen har i tankerne. Også udsigten til at få tvillinger - og blive far til fire - ser ud til at fylde en del.

Som de første lykkes det Ekstra Bladet at få en kommentar fra den vordende tvillinge-far. Glæden stråler ud af ham, og han virker både afslappet og velartikuleret - slet ikke som den prins, der er blevet kritiseret for sit gebrokne sprog.

Læs: Kronprinsen fjumrede på tv

- Jeg har altid drømt om at få mange børn. Det er altid et mirakel at få et barn - nu er vi blevet ramt af et dobbeltmirakel, siger en glad kronprins Frederik.

Marstrand er også en ø, hvor de svenske kongelige og jetsettet ferierer. Ud over sin sejlbåd til Dragon Gold Cup har Kronprinsen også Kongeskibet Dannebrog med sig i Skærgården, angiveligt med Prins Henrik om bord.

Tvillingernes farfar var dog ikke stået op lige så tidligt som den havfriske Frederik, der havde besluttet sig til at træne før den officielle træning går igang senere lørdag.

- Det gælder jo om at få trænet så meget som muligt, forklarer han Ekstra Bladets udsendte på kajkanten.

Tirsdag skal Frederik hjem til officielle pligter i Danmark, inden han tager tilbage til det svenske igen. Om Mary og de kommende storesøskende Christian og Isabella kommer med er dog usikkert - også for Frederik selv.

- Jeg ved ikke rigtig. Det tviler jeg på siger han til Ekstra Bladet, inden han stævner ud i Göteborgs skærgård. '

Læs Ekstra Bladet søndag: Stort interview med kronprins Frederik!

0 kommentarer
Vis kommentarer