Prinsen på nye Hongkong-eventyr

Forvirringen er total: Var det ikke grevinde Alexandra, der var fra Hongkong? Hvad laver prins Joachim så med sin nye lille familie på de breddegrader?

Prins Joachim og prinsesse Marie ser ud til at more sig, mens den lille prins Henrik ser mere mellemfornøjet ud - forståeligt nok, kan man tænke. (Foto: AP)
Prins Joachim og prinsesse Marie ser ud til at more sig, mens den lille prins Henrik ser mere mellemfornøjet ud - forståeligt nok, kan man tænke. (Foto: AP)

Den yngste på kongehusets stamtræ burde sidde hjemme i Møgeltønder og glæde sig over, at han nu officielt kan risikere at blive konge af Danmark.

I dag indskrives prins Henrik den yngre nemlig i den dåbsprotokol i Udenrigsministeriet, som indplacerer ham korrekt i arvefølgen.

Den lille purk var dog ikke selv til stede. Han kravler lige nu rundt på fremmede breddegrader i sine halvbrødres biologiske mors hjemland.

Prins Joachim og prinsesse Marie er sammen med deres lille sønnike på visit i Hongkong og Kina for at støtte et dansk erhvervsfremstød. Ikke umiddelbart et spændende program for en kun syv måneder lille knægt - blåt blod eller ej.

Men tirsdag var der alligevel lidt at så på for Henrik Carl Joachim Alain. Han var med sin mor og far til juletræstænding.

1 af 2 Da den stod på champagne blev den lille prins tilsyneladende overladt til barnepigen. (Foto: AP)
2 af 2 Prins Joachim og prinsesse Marie ser ud til at more sig, mens den lille prins Henrik ser mere mellemfornøjet ud - forståeligt nok, kan man tænke. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere