Svimmel prins Henrik lægger bøssen på hylden

Væske i det ene øre gør prins Henrik svimmel. Så nu kan han ikke længere gå på fasanjagt

Selv om man er en ivrig jæger, så kan der godt komme lidt for meget knald på, efterhånden som årene begynder at trykke. Det har 75-årige prins Henrik måttet sande, og nu siger han farvel til sin elskede bøsse.

Det er fasaner, som volder prinsgemalen bøvl. Når man skal knalde de vilde fugle ned fra himlen, så kræver det nemlig at man er rap på aftrækkeren.

- Jeg falder, hvis jeg skal skyde flere skud lige efter hinanden, og sådan er det på en fasanjagt. Derfor skyder jeg ikke fugle mere. De får lov at flyve videre, siger prins Henrik ifølge Billedbladet.dk.

Men som ivrig jæger siger man ikke bare farvel til at forsyne sig med herlighederne fra naturens spisekammer. Derfor har prinsen nu fået en ny hobby: svampejagt.

Svampene bliver stående, hvor de er i skovbunden, og det er mere overkommeligt for en ældre herre som Prins Henrik end vilde fugle, der flakser omkring.

- Jeg kan ikke holde balancen. Som jeg har fået forklaret, så er det noget med væske inde i det ene øre, som gør, at jeg bliver svimmel. Det er vist et problem for flere ældre jægere, siger prins Henrik ifølge Billedbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere