Se Prins Henrik lege Karate Kid

Prins Henrik mindedes 80’er-filmen 'Karate Kid' under statsbesøget i Vietnam

Her ses den oprindelige 'Trane' udført af skuespilleren Daniel LaRusso i 'Karate Kid'.
Her ses den oprindelige 'Trane' udført af skuespilleren Daniel LaRusso i 'Karate Kid'.

Prins Henrik er i forbindelse med statsbesøget til Vietnam blevet genforenet med det land, hvor han tilbragte de første fem år af sit liv. Det har tilsyneladende bragt barnet op i ham – eller måske mere præcist karatebarnet.

På en ekskursion til Minh Mang-mindepladsen i Hue gav prinsen sin version af posituren ’Tranen’, som hovedpersonen Daniel LaRusso i ’Karate Kid’-filmene gjorde berømt i midtfirserne.

Den første af de film er i fuld gang med at blive genindspillet med den nye titel ’Kong Fu Kid’.

Så hvis prins Henrik håber på at vække Hollywoods opmærksomhed, er han desværre alt for sent ude til at komme i betragtning.

Aldersracisme
Rollen er nemlig allerede afsat til anden side. Det er den amerikanske skuespiller Will Smith, der har fået møvet sønnen Jaden Smith ind foran Dronning Margrethes bedre halvdel, så Prins Henriks improviserede audition i Vietnam er desværre helt nytteløs.

Det lugter i øvrigt langt væk af både aldersdiskrimination og nepotisme, da det er Will Smith selv, der producerer ’Kong Fu Kid’.

Dog kan Prinsgemalen glæde sig over, at hans akrobatiske kunnen spredte glæde blandt resten af den kongelige familie, der egentlig er i Vietnam for at styrke de dansk/vietnamesiske relationer.

Og mon ikke også at de Vietnamesiske statsledere og erhvervsfolk er blevet så imponeret af Prins Henriks ’Trane’, at Danmark står over for et regulært boom i eksporten til Vietnam.

1 af 2 Prins Henrik kastede sig under statsbesøget i Vietnam ud i 'Karate Kid'-posituren 'Tranen' til dronning Margrethe, kronprins Frederik og kronprinsesse Marys store begejstring. Hollywood har dog ikke ringet. (Foto: colourpress.com)
2 af 2 Her ses den oprindelige 'Trane' udført af skuespilleren Daniel LaRusso i 'Karate Kid'.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere