Rigmand hjælper Frede med ferien

Tak for kaffe: Dansk cappuccino-milliardær har lånt sin luksusyacht ud til Mary og Frede

Mary kan takke en dansk rigmand for, at hun kan nyde solen i bikini ud for Italiens kyst. (Foto: Kaspar Wenstrup/HER&NU)
Mary kan takke en dansk rigmand for, at hun kan nyde solen i bikini ud for Italiens kyst. (Foto: Kaspar Wenstrup/HER&NU)
Kronprins Frederik og hans lille kernefamilie kan takke gode kontakter i toppen af dansk erhvervsliv for, at de nu kan give den gas på en af verdens mest hotte lystyachter Parsifal III ud for Sardiniens kystby Porto Cervo.

Normalt skal den pengestærke verdenselite ifølge charterworld.com slippe 1,57 millioner kroner i ugentlig højsæson-leje for at hænge ud i det 54 meter lange, flydende palads.

Men mon ikke kongehuset er blevet tilbudt en nulløsning?

Yachtens ejer er nemlig den danske milliardær og cappuccino-konge Kim Vibe-Petersen og hans kone Nina.

Kapsejlads og luksusferie
Ægteparret kender prins Henrik og har utvivlsomt fulgt god skik og lånt herlighederne ud til Frede, Mary, Isabella og Christian, så de slipper for at slå telt op i deres sommerferie.

Egentlig var kronprinsen på Sardinien for at deltage i en Farr 40-sejlads med sin båd Nanoq, men fik så mulighed for at slå det sammen med en familieferie.

Kongehusets talsmand ønsker ikke at komme nærmere ind på den kongelige luksusrejse.

– Det har jeg ingen kommentarer til. Der er tale om en privat sommerferie, siger hoffets kommunikationschef, Lene Balleby.

En mindre hær af tjenere
Men Scanomat-direktørens elegante yacht er en kongelig feriebolig, som øjeblikkeligt ville ruinere de fleste danske lønmodtagere.

Fartøjet er bygget i 2005 af Perini Navi og menes at have en brugtværdi på 287 millioner kroner. Uhyret skyder i godt vejr en fart af 12,5 knob, som er cirka 23 km i timen.

De ydre rammer er overdådige med soldæk og havudsigt i alle kroge.

I bugen er der plads til 14 gæster, og interiøret er en fest af kahytter, soldæk, saloner, minktæpper, sofagrupper i cremefarvet læder og interiør af ibenholt, stål og glas.

Ni besætningsmedlemmer sørger for, at der aldrig mangler isterninger og foie gras.

Den kongelige familie siger ingenting. Men de er tydeligvis dygtige til at nyde det berusende milliardærliv i badetøj.

Vi lader billederne tale for sig selv og gætter på, at Frede og Mary på et tidspunkt ringer til Kim Vibe-Petersen i Kokkedal og siger: Tak for kaffe!
1 af 7 Parsifal III er et designerkunst-stykke bygget i 2005. Fartøjet skulle have en brugtværdi på 287 millioner kroner. Her er soveværelset. (Privatfoto)
2 af 7 Luksusyachtens interiør oser af topdesign, bekvemmelighed og kølig overklasse. Det er næsten utænkeligt at spise hotdogs i det miljø. (Privatfoto)
3 af 7 Her kan de kongelige skylle Middelhavets salt af sig. (Privatfoto)
4 af 7 Yachten er et flydende palads, der samtidig kan bide fra sig i en kapsejlads. (Privatfoto)
5 af 7 Luksusyachten Parsifal III ejes af Scanomat-milliardæren Kim Vibe-Petersen, som har skabt sin formue på forbrugernes smag for en hurtig kop cappuccino. (Foto: Kim Agersten)
6 af 7 Ekstra Bladet onsdag.
7 af 7 Mary kan takke en dansk rigmand for, at hun kan nyde solen i bikini ud for Italiens kyst. (Foto: Kaspar Wenstrup/HER&NU)
0 kommentarer
Vis kommentarer