Mary til tøseaften med Marie

Efter flere års selvvalgt eksil fra modeugen er kronprinsessen tilbage ved catwalken

Mary tog sin sønderjyske svigerinde med til glitter og stads under modeugen. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
Mary tog sin sønderjyske svigerinde med til glitter og stads under modeugen. (Foto: Tariq Mikkel Khan).

Efter flere års selvvalgt eksil fra catwalken, kunne kronprinsesse Mary ikke længere dy sig.

Sammen med prinsesse Marie kom hun sent i aftes til Malene by Birgers stort anlagte modeshow i Det kongelige Teater for at følge med i de nyeste trends fra første række.

Mary har ellers forsøgt at distancere sig fra sit ry som en kvinde, der primært gik op i mode, men til sidst må det have kriblet for meget i fingrene efter igen at kunne stikke dem i moderigtige klæder.

For nu er landets kommende dronning atter tilbage i moderæset.

Læs også:

Se også: Her er årets fashionista

Så mens prinsesse Marie stadig er som bambi på glatis blandt modedyrene, skred Mary scenevant ind gennem fløjdørene til det modeshow, der traditionelt er juvelen blandt de mange shows.

Malene Birger måtte dog konstatere, at der langt fra var det samme tilløb af kendisser, som der plejer. Men Mary gjorde, hvad hun kunne for at få kastet lidt glans over begivenheden.

Ud over at hive svigerinden med til lidt glitter og stads, havde hun et mindre, adeligt slæng med sig.

Læs også:

Se også: Mary hoppede i havnen

Mary og Marie ankom med to baronesser i form af Helle Reedtz-Thott, der til daglig residerer på Gavnø med sin baron Otto og som er særdeles nær ven af Mary og Frede.

Og i samme følge sås Caroline Fleming, der dog ikke længere officielt er baronesse, men må nøjes med titlen tv-baronesse.

Mary har i mange år benyttet sig af stylisten Anja Camilla Alajdi til at rådgive sig om tøj og Alajdi var som sædvanlig med, da hendes arbejdsgiver indfandt sig på første række.

Anja Camilla Alajdi er skaffedyret, der sørger for, at Mary altid har tilgang til de rigtige mærkevarer.

Læs også:

Se også: Kronprinsessens luksusklude væk på rekordtid

Da Mary i sin tid blev kronprinsesse, var hun ivrig gæst ved mange af de shows, der bliver afholdt i forbindelse med modeugen, men de senere år har hun begrænset sin deltagelse til arrangementer i Øksnehallen og Bella Centret, hvor mange udstiller på en gang.

Formentlig for at lægge afstand til den kritik, der i sin tid var af, at hun stort set kun interesserede sig for mode, hvilket fik hoffet til at putte et par mere alvorlige protektioner ind i hendes portefølje.

Læs også:

Se også: Mary udfordrer svigermor - får sit eget frimærke

Hun har formentlig heller ikke ønsket at blive forbundet med enkelte produkter og har derfor i flere år holdt sig væk fra Malene Birgers show, selv om designeren er en af hendes private venner.

Men i går kriblede det altså for meget i den stadig særdeles modeinteresserede Mary.

Også hendes Frede har gennem årene vist sig som en mand, der skeler betydeligt til tendenserne, men landets kommende konge er ikke så glødende fashionista, at han er med ved catwalken.

1 af 3 Caroline Fleming var en del af Marys adelige slæng, selv om hun må nøjes med at kalde sig tv-baronesse. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
2 af 3 Helle Reedtz-Thott, der foruden at være baronesse på Gavnø også er blandt Frede og Marys næreste venner, var en del af det kongelige og adelige slæng under modeugen. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
3 af 3 Mary tog sin sønderjyske svigerinde med til glitter og stads under modeugen. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere