TV: Dronningen tavs om Mærsk

Dronnnigen ignorerede pressens spørgsmål om Mærsk

Dronningen og prinsgemalen var i dag på Rosenborg for at indvie et nyt marmorgemak på slottet. (Foto: Mogens Flindt)
Dronningen og prinsgemalen var i dag på Rosenborg for at indvie et nyt marmorgemak på slottet. (Foto: Mogens Flindt)

Dronning Margrethe og Mærsk McKinney har i mange år været tætte venner. Det til trods havde majestæten ikke et ord til overs, da hun mødte pressen ved indvielsen af et nyt marmorgemak på Rosenborg slot i dag.

Dronningen havde nogle få meter på en rød løber fra bilen og op til slotsdøren. I det cirka halve minut det tog for dronningen at passere, spurgte pressen ivrigt efter en kommentar til Mærsks død. Men det ønskede hun ikke at kommentere.

Læs også:

Det var en smilende dronninge, der vinkede til folket. (Screendump) Danske kongelige - 16. apr. 2012 - kl. 13:53 TV: Mørkklædt dronning vinkede

Faktisk ønskede dronningen slet ikke at sige noget på denne dag, hvor der selvsagt er meget mediebevågenhed omkring hende. Hun gik lige forbi de fremmødte pressefolk uden at ane dem et blik.

Hoffet udsendte tidligere i dag en pressemeddelelse som reaktion på netop Mærsks død. Man må derfor gå ud fra, at Dronningen har haft tid og overskud til at ytre sine tanker om sin vens død.

Læs også:

Dronningen var ven med hr. Møller og naturligvis dynt berørt af hans død. (Foto: Stella Pictures) Danske kongelige - 16. apr. 2012 - kl. 13:33 Hoffet: Dronningen er meget berørt af Mærsks død

Om hun simpelthen har været for berørt af situationen, er ikke til at sige. I pressemeddelelsen fremgår det, at kongefamilien er dybt berørt af Mærsks bortgang.

Dronningen, der normalt er glad for farver, viste sig i dag i på balkonen i mørkt tøj i forbindelse med sin fødselsdagshyldest på Amalienborg. Det har ført til spekulationer om, hvorvidt det var til ære for Mærsk. Det er dog blevet afvist af hoffets pressechef Lene Balleby.

Se tv af dronningen, der ignorerer pressen, over artiklen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere