Mary - 40 år og imponerende lækker

Kronprinsesse Mary fylder i dag 40 år. Hun har en imponerende stil - men også de bedste af de bedste folk til at hjælpe sig

Kronprinsesse Mary bliver 40 år i dag. (Foto: AP)
Kronprinsesse Mary bliver 40 år i dag. (Foto: AP)

Den danske kronprinsesse runder i dag et skarpt hjørne. Men den gode gamle 'fyrre, fed og færdig' passer så langt fra på 40-årige Mary, der mere kan kaldes 'fyrre, fit og fantastisk'.

- Hun har en imponerende stil, siger den kendte frisør René Fris til Ekstra Bladet.

Han er fuld af rosende ord om kronprinsessen, der har gennemgået noget af en forvandling, siden hun mødte kronprins Frederik.

Forbillede
- Jeg er imponeret over, at hun fra at ligge på sofaen i Australien og spise popcorn på den måde kan gå ind på den internationale modescene og blive et forbillede i hele verden, siger han.

René Fris er overbevist om, at Marys modenhed, da hun kom ind i det royale postyr, har været med til at gøre hende så robust og naturlig.

- Og så må man ikke glemme, at hun har de bedste folk bag sig. Både hendes frisør og hendes stylist fortjener den største ros, siger han.

Naturlige Mary
- Søren (Hedegaard, red) formår gang på gang at lave naturlige og løse opsætninger. Det passer perfekt til hendes naturlige look, siger han.

René Fris har også kun godt at sige om stylist Anja Alajdis valg af tøj til kronprinsessen.

- Hun er bare sindssygt flot og naturlig, siger han om dagens fødselar.

0 kommentarer
Vis kommentarer