Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Royalt stigekaos på Rigshospitalet

Rigshospitalets forhal er på fjerde døgn belejret af verdenspressen og et massivt arsenal af trappestiger. Måske får vi tvillingerne at se i dag

Indtil videre må vi nøjes med Frederiks 'luftfotos' af den 47 cm. høje dreng og den 46 cm. lange pige. (Foto: Kenneth Meyer)
Indtil videre må vi nøjes med Frederiks 'luftfotos' af den 47 cm. høje dreng og den 46 cm. lange pige. (Foto: Kenneth Meyer)

LÆS OGSÅ: Alexandra og prinserne besøgte Mary

Hvis du i dag har et ærinde på Rigshospitalet i København, skal du ikke lade dig distrahere af den enorme opstilling af trappestiger i hospitalets forhal.

Ifølge Ekstra Bladets journalister på stedet minder forhallen med alle sine høje trappestiger i disse timer mere om 'en malerkonference' end om et hospital, hvilket naturligvis skyldes den forventede nært forstående fremvisning af de nyfødte royale tvillinger.

De cirka 30 trappestiger er stillet op af journalister fra både ind og udland, der derved håber at kunne reservere den bedst mulige plads, når Mary, Frederik og tvillingerne tropper op til fotografering.

Det vides endnu ikke, hvornår kronprinsesse Mary har planer om at vise sig selv og sine nyfødte frem for landets befolkning.

Eneste officielle besked er, at hoffet i passende tid vil meddele pressen, hvornår forældrene og de nye kongelige vil blive vist frem, så alle kan stå klar til at få et glimt af de endnu unavngivne søskende.

ekstrabladet.dk kan for øvrigt dementere forlydender om, at kongehuset skulle have lagt beslag på et større antal fødestuer.

Mary har kun en stue til sin rådighed, og i stuerne ved siden af hende er der stadig fødsler i gang, oplyser Rigshospitalets presseafdeling.

Tvillingerne har gode farver
Søndag var Marys stylist Anja Alajdi på besøg, og hun løftede i den forbindelse lidt af sløret for, hvad vi kan forvente at se.

- Tvillingerne er meget søde og meget små. De er yndige og har gode farver, lød det fra Marys stylist, da hun forlod Riget.

Søndag var ligeledes dagen, hvor prinsesse Isabella og prins Christian fik deres to nye søskende at se. Og ifølge hoffet gik det første møde mellem de fire søskende godt.

- De syntes, det var sjovt at se deres søskende, siger hoffets pressekoordinator Lene Balleby til Ekstra Bladet.

1 af 2 I går måtte hoffets pressekoordinator Lene Balleby holde møde med Rigshospitalet for at lægge en plan for placeringen af den talrigt fremmødte presse og deres mange trappestiger. (Læserfoto)
2 af 2 Indtil videre må vi nøjes med Frederiks 'luftfotos' af den 47 cm. høje dreng og den 46 cm. lange pige. (Foto: Kenneth Meyer)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen