Prins Henrik viser bar røv

Under kapsejladsen på den lille ø Marstrand i Sverige viste Prins Henrik sin bare røv mens han sad bag roret i sin båd - se de ekstremt morsomme billeder her

Prins Henrik koncenterer sig åbenbart så meget om sejladsen, at han ikke bemærker, at hans bukser er gledet næsten helt ned på lårene, så der er frit udsyn til hans numse fra de andre både i sejladsen.(Foto: All Over Press)
Prins Henrik koncenterer sig åbenbart så meget om sejladsen, at han ikke bemærker, at hans bukser er gledet næsten helt ned på lårene, så der er frit udsyn til hans numse fra de andre både i sejladsen.(Foto: All Over Press)

Prins Henrik er gennem tiderne ofte blevet fotograferet med sin store mave og har i visse kredse fået tilnavnet Prins Vom, men nu viser han helt nye sider af sig selv. Under kapsejladsen på den lille ø Marstrand i Sverige koncentrerede han sig tilsyneladende så meget om sejladsen, at han ikke opdagede, at hans bukser var gledet næsten helt ned til lårene, så der var direkte udsyn til hans numse.

En anden mulighed kan selvfølgelig være, at Prins Henrik bevidst har 'moonet' de andre deltagere, men det er nok ikke særlig sandsynligt.

Men en ting er hundrede procent sikkert. Billederne af Prins Henriks bare røv i Marstrand bliver helt sikkert et af de store samtaleemner blandt flådens folk, når der i morgen fejres 500 års jubilæum for Den Danske Flåde i København. Men selvfølgelig ikke, når Prins Henrik er inden for høreafstand.

Kronprins Frederik deltager også i kapsejladsen ved øen Marstrand. Det var herfra, at han til Eksta Bladet første gang offentligt udtrykte sin store glæde over, at han nu skal være far til tvillinger:

-Tænk, at det skulle overgå os. Det er et mirakel at få et et barn, og så to styk på én gang. Det er et dobbelt mirakl, lød det fra Frederik, der selvfølgelig også vender hjem til Danmark tirsdag for at fejre Flådens 500 års jubilæum.

1 af 3 Prins Henrik sidder ved roret under sejladsen ved den lille ø Marstrand i Sverige. Måske 'mooner' han de andre deltagere for at forvirre dem.(Foto: All Over Press)
2 af 3 Her ses Prins Henrik så endelig fra en vinkel, hvor der ikke er frit udsyn til hans bare numse.(Foto: All Over Press)
3 af 3 Prins Henrik koncenterer sig åbenbart så meget om sejladsen, at han ikke bemærker, at hans bukser er gledet næsten helt ned på lårene, så der er frit udsyn til hans numse fra de andre både i sejladsen.(Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen