Blusen strammer på kronprinsessen

Enten er Mary gravid igen - eller også skulle stylisten fyres

Enten skal Christian og Isabella have en  lillesøster eller  lillebror om et halvt års tid - ellers også  har Mary spist noget, der gør hendes mave  oppustet. Det er  i hvert fald en bule,  vi kan se på maven. (Foto: Colourpress.com)
Enten skal Christian og Isabella have en lillesøster eller lillebror om et halvt års tid - ellers også har Mary spist noget, der gør hendes mave oppustet. Det er i hvert fald en bule, vi kan se på maven. (Foto: Colourpress.com)

I sommer kørte en stribe bikinifotos af vor danske kronprinsesse verden rundt, og via dem kunne vi konstatere, at vor 37-årige Mary er velholdt og uden deller.

Derfor kigger alle forbløffet på dette billede, som er taget under hendes visit i Vietnam sammen med mand og svigerforældre: Blusen strammer ganske uklædeligt.

Hvis ikke bulen på maven skyldes en graviditet, skal den stylist, som har indkøbt denne rædsel, straks meddeles sin afsked.

I kamp med det biologiske ur
Men sandsynligvis er hun gravid, for kronprinsessen har mere end én gang sagt, at hun gerne ville have en hel håndfuld unger. Så hun skal til at skynde sig, hvis ikke det biologiske ur skal løbe fra hende.

Hun fik Christian i 2005 og Isabella i 2007. Derfor kunne det sagtens passe, at hun er gravid nu.

Et godt tip til iagttagere, som ønsker at få formodningen bekræftet er, at hun ifølge sine nærmeste æder som en hest, når hun er gravid – i modsætning til ellers, hvor hun knapt tillader sig et salatblad.

Hertil kommer, at hun under sine graviditeter naturligvis ikke rører en dråbe alkohol. End ikke svigerfars vin kan hun presses til at indtage.

I anden måned?
Hoffet ville aldrig hverken be- eller afkræfte den slags. Og den officielle kundgørelse kommer først, når graviditeten har passeret tre-måneders-grænsen.

Derfor er det nærliggende at slutte, at Mary er i anden måned. Bulen skyldes i så fald, at det er hendes tredje graviditet, og det vil typisk betyde, at graviditeten kan ses næsten med det samme.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere