Dronningen kørte for stærkt

I sne og frost skal dronningen frem. Kronebilen trodsede det danske vintervej og drønede ud af Lyngbymotorvejen med 40 km/t over den tilladte hastighed

Det er ikke altid, at dronningen kan nå at hilse på folket udenfor kronebilen. (Foto: Thomas Borberg)
Det er ikke altid, at dronningen kan nå at hilse på folket udenfor kronebilen. (Foto: Thomas Borberg)

Det er ikke kun prins Joachim og kronprins Frederik i den danske kongefamilie, der er vild med biler og høje hastigheder. Også mor-Margrethe kan tilsyneladende godt lide, at det går fremad i en fart, når man skal fragtes fra et sted til et andet.

Fredag aften holder Christian Jensen og Casper Marcussen for rødt ved krydset mellem Jagtvej og Lyngbyvej i deres Ford Mondeo. Til deres store begejstring holder der ved siden af en flot Bentley Arnage med chauffør i fuld uniform med dronningen på bagsædet.

Et par lyskryds senere er kronebilen sakket agterud. Dog ikke så længe, for umiddelbart efter at de er kommet ud på Lyngby-vejen, bliver de overhalet for fuldt drøn af kronebilen. Det skriver seoghør.dk.

- Man må køre 90 km/t., og vi kørte vel cirka 100. Så kørte vi efter, og jeg optog det på mobilkameraet. Farten steg og svingede mellem 120-130 km/t., siger Casper, som påpeger, at temperaturen var tæt på frysepunktet, og at det sneede.

På et tidspunkt får de to et par blink med det lange lys fra sikkerhedsvagterne i følgebilen, og de kører fra Lyngby-vejen. Dog først efter at både kronebilen og de to ungersvende har overhalet en forankørende. Casper og Christian udenom, som loven foreskriver. Krone-bilen indenom.

0 kommentarer
Vis kommentarer