Prins Pilfinger

Prinsen var til damesjov på bakken: Henrik gav los og puttede penge i pigernes strømpebånd

Prins i paradis:  Prins Henrik donerer gavmildt en 50'er i Dot Wessmans strømpebånd under bakkepige-showet på Bakkens Hvile, der har 130 års jubilæum i år. Prins i paradis:  Prins Henrik donerer gavmildt en 50?er i Dot Wessmans strømpebånd under bakkepige-showet på Bakkens Hvile, der har 130 års jubilæum i år. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
Prins i paradis: Prins Henrik donerer gavmildt en 50'er i Dot Wessmans strømpebånd under bakkepige-showet på Bakkens Hvile, der har 130 års jubilæum i år. Prins i paradis: Prins Henrik donerer gavmildt en 50?er i Dot Wessmans strømpebånd under bakkepige-showet på Bakkens Hvile, der har 130 års jubilæum i år. (Foto: Bjørn Stig Hansen)

Tag lige dele letpåklædte damer, frække, danske viser og store mængder øl fra fad - og du har opskriften på den perfekte kulturelle aften i byen for prins Henrik.

Tirsdag aften besøgte han - igen-igen - Bakkens Hvile, denne gang i anledning af et Røde Kors arrangement.

Og prinsen var i højt humør, da han med bordeauxrød charmeklud i halsen ankom til løjerlighederne, hvor han blev modtaget med kindkys og roser af bakkepigerne Lise-Lotte Lohman og Dot Wessman, der i den rette glædespige-ånd havde spændt brysterne godt op under hagen.

Det var da vist heller ikke kun det gode formål, der havde lokket prinsen på Dyrehavsbakken.

'Det er morsomt'
- Hvad er det, De så godt kan lide ved Bakken?

- Det er jo velgørenhedsarrangementet her i aften... Dansk Røde Kors, siger prinsen, mens han søger øjenkontakt med generalsekretæren i Røde Kors, Jørgen Poulsen.

- Men De kommer generelt meget på både Bakken og i Tivoli - hvad er det, De så godt kan lide ved det?

- Det er jo fordi, det er morsomt... og det er folkeligt.

Og så på sådan en dejlig sommeraften, siger prinsen, inden han storsmilende skynder sig ind og tager plads lige foran scenen. Et taktisk klogt sted, viser det sig senere.

Moulin Rouge
Bakkepigerne havde ingen ekstra nerver, selv om de skulle optræde for den kongelige højhed.

- Han har jo efterhånden været her så mange gange, at det nærmest er blevet almindeligt for os, konstaterer Dot Wessman.

- Om vi har nogle gode historier om ham? Ikke rigtig... Ikke nogen vi vil fortælle, i hvert fald! griner bakkepigen med de lange, brune slangekrøller.

Men hun havde til gengæld sit eget bud på, hvorfor prinsen er så vild med Bakkens Hvile.

- Jeg tror, det er den franske atmosfære, som tiltrækker ham. Der er jo lidt Moulin Rouge over det.

Frækt er det i hvert fald, så selv Moulin Rouge ville få røde kinder.

- Kan du ikke får den højere op, Marinus? Så jeg mærker, at den stråler på min krop, synger Lise-Lotte Lohmann med blikket og hænderne rettet direkte mod prinsen, der undlader at svare, men til gengæld er den første til at kvittere med pengesedler i både kavalergang og strømpebånd på de sprudlende bakkepiger.

1 af 5 Prins Henrik morer sig over showet sammen med Lone Sørensen, hustru til skovridder Waage Sørensen. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
2 af 5 En skål i champagne til ære for den kongelig højhed, inden showet tager fart med lumre sange, korte kjoler og dybe udskæringer. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
3 af 5 Prins Henrik svarer på spørgsmål, mens bakkepige Dot Wessman ser til. - Han elsker at komme her, supplerer hun. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
4 af 5 Prinsen græder af grin over bakkepigernes skøre indfald og frække vittigheder. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
5 af 5 Prins i paradis: Prins Henrik donerer gavmildt en 50'er i Dot Wessmans strømpebånd under bakkepige-showet på Bakkens Hvile, der har 130 års jubilæum i år. Prins i paradis: Prins Henrik donerer gavmildt en 50?er i Dot Wessmans strømpebånd under bakkepige-showet på Bakkens Hvile, der har 130 års jubilæum i år. (Foto: Bjørn Stig Hansen)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen