Danskerne er vilde med prins Henriks Christiania-stunt

Prins Henriks gåtur på Christiania har gjort prins Henrik ekstremt populær blandt Ekstra Bladets læsere - flere mener, at han nu skal udråbes til konge

Prins Henrik gav sig god tid til at sludre med de lokale. Her poserer han sammen med to christianitter.(Foto: privatfoto)
Prins Henrik gav sig god tid til at sludre med de lokale. Her poserer han sammen med to christianitter.(Foto: privatfoto)

Det er utroligt, hvad en stille og rolig gåtur på Christiania en søndag formiddag kan gøre for ens image-pleje. Ikke engang de bedste spin-doktorer kunne have udtænkt en så genial plan. Men der er altså ingen tvivl om, at prins Henriks spadseretur på Christiania er gået direkte i hjerterne på danskerne, der nu roser prinsen i høje vendinger. Og mange af Ekstra Bladets læsere relaterer også prins Henriks uskyldige gåtur med den verserende politiske skandalesag med Morten Bødskov, Pia Kjærsgaard og Christiania.

Se også: Prins Henrik på Pusher Street på Christiania

- Bødskov du må på banen omgående. Prins Henrik er ude og se på fjolletobak, send hele indsatsstyrken og hjemmeværnet afsted. Det kan være en trussel om, at det kan blive regnvejr, skriver en læser i en kommentar.

Læseren Roland B, skriver ironisk: Umuligt, det må være photoshop. Ifølge Morten Bødsskov er det jo for farligt selv med PET-vagter at færdes på Christiania, og Morten Bødskov lyver da ikke, vel?

En anden læser skriver: Han var nok bare ude og underminere Morten Bødskov's argumenter ved sin blotte tilstedeværelse

Michael N. tilføjer: Den gåtur skulle han nok lige have orienteret Bødskov om... Så havde den først fundet sted om et par år - selvfølgelig grundet sikkerheden?

Luci S. skriver: Det er sympatisk af Prins Henrik at gå en tur på Staden, hvor jeg iøvrigt har hørt, at han har været før. Mon ikke det giver ham noget at fortælle familien om til julefrokosten.

Gør prins Henrik til konge
Flere læsere strømmer over af begejstring og mener oven i købet, at prins Henrik skal gøres til konge af Danmark eller konge af Christiania.

Henrik C. skriver: Christianitterne burde vælge prins Henrik til konge af Fristaden.

Og en anden læser skriver: Prins Henrik som konge nu!!!!!!

MissMøs skriver: Det er sgu frisk gjort!!! Respekt herfra....og faktisk også en masse pluspoint.

Og en læser slutter af med det glade budskab:

- Han er en sjov fætter, ham prinsen... ha ha

Se også: Prins Henrik dybt forgældet

1 af 2 Prins Henrik poserer her sammen med dronning Margrethe og sine to sønner Frederik og Joachim og deres respektive koner, prinsesse Mary og prinsesse Marie.(Foto: All Over Press)
2 af 2 Prins Henrik gav sig god tid til at sludre med de lokale. Her poserer han sammen med to christianitter.(Foto: privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer