Mary misbruges på Facebook

Hoffet skrider ind mod firma, der sammenlignede kronprinsessen med 55-årig

Ifølge en Facebook-annonce er Mary 55 år gammel, men ligner en på 35, fordi hun bruger rynkecreme. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto).
Ifølge en Facebook-annonce er Mary 55 år gammel, men ligner en på 35, fordi hun bruger rynkecreme. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto).

Den 5. februar fylder hun 42 år.

Men ifølge en annonce på Facebook er den danske kronprinsesse 55 år. Til gengæld ligner hun en på 35, fordi hun bruger en speciel rynkecreme.

Det er consumershealthnews.org, der mener at kende til Marys rigtige alder og hvad hun i virkeligheden gør for at holde sig så frisk.

På hjemmesiden er det pudsigt nok en canadisk kvinde ved navn Mary, der fortæller om sine fantastiske oplevelser med cremen.Annoncen på Facebook. Hoffet skrider nu ind og forlanger den fjernet.
Annoncen på Facebook. Hoffet skrider nu ind og forlanger den fjernet.


’Som de fleste canadiere har Mary en gennemsnitlig indkomst og har derfor ikke råd til at prøve hver eneste mirakuløse rynkecreme på markedet, trods diverse berømtheders rosende ord, og hun kan slet ikke tillade sig dyre lægelige indgreb,’ hedder det blandt andet.

Her afsløres der også dybe hemmeligheder om ’Mary’:

’På et tidspunkt overvejede hun at tage et lån og få indsprøjtet Botox og måske endda få foretaget en ansigtsløftning, men hendes research om Botox og fejlbehandlinger skræmte hende. Mary ville finde en sikker og billig løsning, der ville give gode resultater og ikke efterlade hende med gæld.’

Se også: Mary behængt med smykker for 727.000 kroner

Det danske kongehus er dog ikke begejstret for koblingen mellem kronprinsessen og rynkecreme.

- Kronprinsessen skal ikke misbruges i markedsføring af produkter og vi har derfor kontaktet det pågældende firma og bedt dem fjerne reklamen, siger hoffets kommunikationsdirektør, Lene Balleby, til Ekstra Bladet.

Se også: Fint skal det være - Mary vil kun tiltales i tredje person

Hoffets juridiske afdeling har derfor rettet henvendelse til firmaet bag annoncen, hvor man blandt andet kan læse:

’Da vi fandt Marys chokerende historie på internettet, mente vi, at det var vigtigt at dele den med vores læsere, der også vil have fjernet deres rynker og "stillet livets ur tilbage". Denne løsning har ikke blot fjernet hendes rynker, men også strammet hendes hals og ansigt op øjeblikkeligt. Det forandrede hendes liv, og vi håber, det også kan forandre dit.’

0 kommentarer
Vis kommentarer