Prins Christian til Timberlake-koncert

Den kun 8-årige prins Christian var til Justin Timberlake-koncert i Parken med sine forældre kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Royalt pop-besøg. Lille prins Christian tog med mor og far til Justin Timberlake-koncert i Parken her til aften.(Foto: Anthon Unger)
Royalt pop-besøg. Lille prins Christian tog med mor og far til Justin Timberlake-koncert i Parken her til aften.(Foto: Anthon Unger)

Det er ikke nogen hemmelighed, at både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er vilde med rockmusik og popmusik. Og især kronprins Frederik har været til et hav af store koncerter med verdensnavne gennem tiderne. Men kronprinse-parret har åbenbart også tænkt sig at give deres kærlighed til musikken videre til deres ældste søn, den 8-årige prins Christian. Han var nemlig her til aften med mor og far i Parken for at se Justin Timberlake. Og selv om den lille Christian er en vaskeægte lille prins lignede han nu mest en, der var stolt som en pave.

Se også: Kronprinsen i arbejdstøjet - måske!Den lille prins Christian var stolt som en pave, da han skulle til koncert i Parken.(Foto: Anthon Unger)
Den lille prins Christian var stolt som en pave, da han skulle til koncert i Parken.(Foto: Anthon Unger)
Se også: Justin Timberlake med mor i København

I et par timer før den royale bil med de kongelige gæster ankom, havde Ekstra Bladet spottet et par PET-biler. Så derfor lå det i luften, at der ville komme fornemt besøg til Parken.

På vej ind til koncerten spurgte Ekstra Bladet kronprins Frederik, hvordan han har det med Justin Timberlakes musik, og kronprinsen svarede lidt kryptisk men med et stort smil på læben:

- Hvis ikke Justin Timberlake havde været her, så havde jeg ikke haft det så godt.

Se også: Mary til Eurovision to gange

1 af 3 Den royale bil er netop ankommet til Parken med prins Christian, kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.(Foto: Anthon Unger)
2 af 3 Farmand hilser på en ven, mens prins Christian glæder sig til at komme op at høre Timberlake i Parken.(Foto: Anthon Unger)
3 af 3 Royalt pop-besøg. Lille prins Christian tog med mor og far til Justin Timberlake-koncert i Parken her til aften.(Foto: Anthon Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer