Prins Nikolai skal konfirmeres 18. maj

Prins Joachims søn, prins Nikolai, skal konfirmeres den 18. maj i Fredensborg Kirke.

Prins Nikolai ses her sammen med sin lillebror Felix og sin farmor og farfar, dronning Margrethe og prins Henrik.(foto:Claus Bonnerup)
Prins Nikolai ses her sammen med sin lillebror Felix og sin farmor og farfar, dronning Margrethe og prins Henrik.(foto:Claus Bonnerup)

Dagen er sat, hvor prins Nikolai skal indtræde i de voksnes rækker. Prins Joachim og grevinde Alexandras søn skal konfirmeres dagen før pinse, den 18. maj.

- Alle detaljer er ikke på plads, men datoen ligger fast, oplyser grevinde Alexandra til ugebladet Her&Nu.

Prins Nikolai skal konfirmeres i den samme kirke, som han blev døbt - Fredensborg Slotskirke. Begivenheden vil blive overværet af den nærmeste familie.

Læs også:

Se også: Prins Nikolai: Håber hun ligner mig

Prins Nikolai - hvis navn i sin fulde længde lyder Nikolai William Alexander Frederik, Prins til Danmark, greve af Monpezat - er født den 28. august 1999 på Rigshospitalet i København.

Han når altså ikke at fylde 14 år, før han skal i konfirmationstøjet.

- Når man har en søn, der er så gammel, at han skal konfirmeres, kan man ikke undgå at reflektere over, hvor man selv er i livet.

- Man er ikke udødelig mere, men jeg trøster mig med, at Nikolai er ét år yngre end de andre i klassen, siger grevinde Alexandra, der er er 48 år, til ugebladet.

Prins Joachim og daværende prinsesse Alexandra blev separeret i sensommeren 2004. Alexandra og Joachim har fælles forældremyndighed over børnene, som går i Krebs’ Skole på Østerbro.

Læs også:

Se også: Prins Nikolai løber med ungdoms-OL-faklen

Prins Nikolai og lillebror, prins Felix, bor med deres mor i villaen på Svanemøllevej i Hellerup.

1 af 2 Royalt familiebillede.(Foto: Steen Brogaard)
2 af 2 Prins Nikolai ses her sammen med sin lillebror Felix og sin farmor og farfar, dronning Margrethe og prins Henrik.(foto:Claus Bonnerup)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere