Efter blodprop: Prins Joachim klar til jobstart

Prins Joachim optræder fredag offentligt i forbindelse med sin jobstart som forsvarsattaché, oplyser kongehuset. Det er første gang, han viser sig offentligt siden sin sygdom

Prins Joachim fik besøg af storebror på Château de Cayx i Frankrig få dage efter
Prins Joachim fik besøg af storebror på Château de Cayx i Frankrig få dage efter

Prins Joachim vil fredag 18. september vise sig for første gang offentligt efter sin blodprop.

Det sker i forbindelse med hans jobstart som forsvarsattaché på Den Danske Ambassade i Paris, skriver Kongehuset i en meddelelse til pressen.

'I anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Joachims jobstart som forsvarsattaché på Den Danske Ambassade i Paris vil der fredag den 18. september 2020 være en fotomulighed foran ambassaden klokken 9.00', skriver kommunikationschef Lene Balleby.

Hoffet har ikke oplyst hvor i hjernen, prins Joachim blev ramt af sin blodprop. Foto: Stine Tidsvilde Kendte Sådan rammer en blodprop som prins Joachims

Det er første gang, siden prinsen i midten af juli blev ramt af en blodprop i hjernen under en ferie i Sydfrankrig.

Arbejder hjemme
Han blev udskrevet i starten af august. Kongehuset har tidligere oplyst, at han ifølge lægernes vurdering vil komme sig uden fysiske følger og andre mén.

Det var egentlig planen, at prins Joachim skulle været startet i sit nye job 1. september. Det var dog blevet udskudt til midten af september.

- Efter lægernes anvisninger foregår opstarten stille og roligt - herunder med hjemmearbejde, som jo også er helt i tråd med den generelle arbejdssituation i Paris som følge af covid-19, oplyser kongehuset.

En forsvarsattachés opgave er blandt andet at skabe kontakt mellem lande - i dette tilfælde Danmark og Frankrig.

105 kommentarer
Vis kommentarer