Prins Henrik skal gå på lokal skole

Skal ikke på samme skole som storebror Felix

Prins Joachims tre skolesøgende børn skal næste år afleveres tre forskellige steder. (Foto: Michael Stub/Her og Nu)
Prins Joachims tre skolesøgende børn skal næste år afleveres tre forskellige steder. (Foto: Michael Stub/Her og Nu)

Den lille prins, som bliver seks år den 4. maj, skal ikke som sine store brødre, Nikolai og Felix, sin far og farbror, kronprins Frederik, have sine første læringsår på Krebs Skole i det indre København.

I stedet er valget faldet på Sct. Joseph Søstrenes Skole i Ordrup nord for København. Det bekræfter kongehuset over for Billed-Bladet.

Sct. Joseph Søstrenes Skole i Ordrup er en katolsk privatskole med ca. 430 elever. Skolen ligger blot to kilometer fra familiens luksuspalæ i Charlottenlund, hvorimod prins Joachim skal fragte Felix 11 km til Krebs Skole, når han bor hos sin far. Prins Nikolai gik også tidligere på Krebs Skole, men går nu i 10. klasse på kostskolen Herlufsholm i Næstved.

Prins Joachim har haft håndværkere i kælderen og på loftet for at gøre hjemmet større. (Fotocollage: Jakob Jørgensen og All Over). Kendte Joachim udvider palæet

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var de første til at bryde med Krebs Skole-traditionen, da de valgte Tranegårdsskolen i Gentofte til prins Christian og prinsesse Isabella.

Se også: Mystik på prinsens skole: Skoleleder fratrådt øjeblikkeligt

12 kommentarer
Vis kommentarer