Prins Henrik var i paradis - ikke swingerklub

Paradis Biograf i Aarhus bekræfter nu, at prins Henrik besøgte stedet 23. december

Biografen i Aarhus plejer ellers ikke at sladre om gæsterne. (Foto: Jesper Mortensen)
Biografen i Aarhus plejer ellers ikke at sladre om gæsterne. (Foto: Jesper Mortensen)

Et foto af Henriks let genkendelige kronebil har gået sin sejrsgang på de sociale medier de seneste døgn.

På billedet ses Krone 121 halvt oppe på fortovet efter mørkets frembrud 23. december på en gade i Aarhus.

Men hvad der i særligt grad interesserer folk på de sociale medier, er bygningen med navnet 'G Club', som kronebilen er fotograferet foran.

Bygningen er en kendt swingerklub i Aarhus, og det har sat gang i rygterne om, hvordan Henrik egentlig tilbragte sin lillejuleaften.

Fra Kongehusets kommunikationsafdeling lød beskeden onsdag, at man kunne bekræfte, at kronebilen holdt kortvarigt parkeret i Paradisgade 23. december.

Prins Joachim var orienteret, inden dronningen fortalte om kong Henriks pensionering i sin nytårstale. (Foto: Jens Dresling) Danske kongelige - 7. jan. 2016 - kl. 07:22 Joachim om konge-pension: Mor er dybt berørt

Anledningen var ifølge kongehuset, at Henrik havde besøgt biografen Øst for Paradis for at se filmen 'Macbeth' med private venner.

Og den forklaring bliver nu yderligere bakket op af biografen selv, der bekræfter, at Henrik besøgte biografen, der er kendt for at sende flere smalle og kunstneriske film.

Henrik har en hel del til fælles med en anden hueklædt forsvindingsmester. (Collage: Jacob Ørsted) Danske kongelige - 6. jan. 2016 - kl. 12:41 Hvor er Henrik?

- Vi i Øst for Paradis kan berigtige, at vi havde den store ære at have prins Henrik som gæst i vores biograf, skriver Ditte Daugbjerg Christensen fra Øst for Paradis i en mail til Ritzau.

Samtidig skriver hun, at hun er ked af, at hans besøg har fået en slagside i medierne.

- Vi plejer ikke at sladre om vores gæster, og vi synes, at det er lidt ærgerligt at være anledning til en hel del sladder og uværdig sprogbrug - men vi glæder os over kongehusets gode smag, lyder det.

Dronning Margrethe var alene i guldkareten, også kaldet 'Kong Christian VIII's karet', som er belagt med 24-karats bladguld og er bygget af karetmager Henry Fife i 1840. (Foto: Philip Davali) Danske kongelige - 6. jan. 2016 - kl. 09:20 Daisy helt alene i guldkareten

Det er kun en uge siden, at dronning Margrethe meddelte, at hendes mand, som fylder 82 i 11. juli i år, drosler ned i 2015 og kun i begrænset omfang vil påtage sig officielle opgaver for kongehuset.

Se også: I dag er det Kong Henriks første som pensionist

151 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere