Prins Nikolai springer ud som forsidemodel

Nu er model-karrieren for alvor skudt i gang for Joachim og Alexandras søn

Prins Nikolai på coveret af Dust. PR Foto
Prins Nikolai på coveret af Dust. PR Foto

Nu kører model-karrieren for alvor for prins Joachim, og grevinde Alexandras ældste søn, prins Nikolai. Modemagasinet Dust har ham på forsiden af det nye nummer.

På det sort-hvide billede sidder prinsen i en ærmeløs træningstrøje og jeans, mens han kigger intenst ind i kameraet.

'We have no fathers', lyder teksten, 'Vi har ingen fædre', som man må antage er titlen på den kampagne, prinsen medvirker i.

Bladet har ikke været blege for at skrive, at Nikolai er 'prins af Danmark' under billedet.

Priinsen gjorde første gang opmærksom på sine model-evner, da han var på catwalken for Burberry i vinter. Foto: Ritzau Scanpix
Priinsen gjorde første gang opmærksom på sine model-evner, da han var på catwalken for Burberry i vinter. Foto: Ritzau Scanpix
 

Meget stolt mor
Grevinde Alexandras privatsekretær Helle von Wildenrath Løvgreen fortæller på vegne af grevinden, at hun er en stolt mor.

- Grevinde Alexandra er frygteligt stolt af prins Nikolai. Hun synes, at det har været spændende, da hun faktisk har været med til denne optagelse, som foregik på Ordrupgaard. Hun synes, at det var spændende at følge, hvor han arbejdede, og hvor dygtig han er, siger Helle von Wildenrath Løvgreen til Ekstra Bladet.

Prins Nikolai skød sin modelkarriere i gang ved at gå runway-show for modegigaten Burberry tidligere på året under et modeshow i London. Han er i stald hos det danske modelbureau 'Scoop Models'.

Ikke fuldtidsmodel
Helle von Wildenrath Løvgreen fortæller samtidigt, at prins Nikolai har ikke planer om en modelkarriere på fuldtid.

- Planen er, at han skal have jobbet som model som 'studiejob', mens han uddanner sig, så vil han tjene penge den vej. Han har ikke planer om at gøre det til en karriere, siger hun til Ekstra Bladet.

Tidligere har han udtalt, at han starter på uddannelse i Varde.

- Efter min gymnasieuddannelse er min plan at påbegynde en toårig reserveofficeruddannelse på Hærens Sergentskole i Varde, har han tidligere skrevet i en mail til 'Tæt På'.

Foto: Mogens Flindt Danske kongelige Alex afslører endelig: Derfor dropper jeg apanagen

32 kommentarer
Vis kommentarer