Vild luksus: Nu kan du købe Alexandras sommerhus

Grevinden har barberet voldsomt af prisen for at få boligen solgt

Prins Joachims ekskone har forsøgt at sælge sommerhuset siden 2011. Foto: Jonas Olufson
Prins Joachims ekskone har forsøgt at sælge sommerhuset siden 2011. Foto: Jonas Olufson

Nu skal det være.

Sådan synes grevinde Alexandra at tænke. I mere end fem år har hun forsøgt at sælge sit sommerhus i Alanyas Oasis Club, og nu har hun givet prisen et gevaldigt hug nedad i et forsøg på at komme af med de 170 kvadratmeters luksus.

Det skriver ugebladet TÆT PÅ.

Louise med kæresten Jim Sig Poulsen, som er officer i hæren.
-Vi har mødt hinanden i Danmark og været sammen i mange år. Foto: Privat (bragt med tilladelse fra Louise Find) Danske kendte - 12. aug. 2016 - kl. 14:57 Rig 23-årig har købt Alex’ palæ: - Det er et dejligt hus

Ind til for nylig skulle man have 2,2 millioner danske kroner op af lommen, men nu kan man erhverve sig den flotte ejendom i Tyrkiet for ’blot’ 1,7 millioner kroner. Altså har hun barberet en halv million af prisen.

Den imponerende villa ligger i bjergene uden for byen, og selv om det er mange penge, så får man også en flot udsigt med stor stue, køkken i stueetagen og yderligere to etager med to soveværelser og to badeværelser, skriver ugebladet.

Grevinde Alexandra ved 'Knæk Cancer' tilbage i 2014. Foto: Mogens Flindt
Grevinde Alexandra ved 'Knæk Cancer' tilbage i 2014. Foto: Mogens Flindt
 

Hvis det ikke er helt royalt nok, kan man glæde sig over, at der med boligen også følger fire balkoner, udsigt over Middelhavet samt en stor terrasse med egen pool.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto Danske kongelige - 11. jun. 2016 - kl. 19:31 Eksperter: Derfor bør Frederik og Mary overtage tronen

Villaen er samtidig lidt af en kendisbolig. Da grevinden i 2009 satte sin underskrift på skødet, overtog hun den såmænd fra stylisten Dennis Knudsen. Udover grevinde Alexandra ejer også Kandis-Johnny og Remee boliger i området. Remee fortæller dog til ugebladet, at også han har sat sin ejendom til salg.

Se billeder af Alexandras luksushybel her.

134 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere