40-årig sneg sig ind på prinsens skole

Sikkerheden skal nu gåes efter i sømmene, så noget lignende ikke gentager sig

En 40-årig kvinde er blevet anholdt, fordi hun tidligere på ugen lykkedes med at snige sig ind på den britiske prins Georges topsikrede skole.

Politiet vil nu gennemgå sikkerheden på Thomas' Battersea School i det sydlige London, hvor den fireårige prins i sidste uge havde første skoledag.

Det skriver Daily Mail.

Prins George er søn af prins William og Kate Middleton. Ifølge den britiske avis fandt hændelsen sted 11. september, hvor den 40-årige entrerede skolen uden tilladelse. Hun blev tidligere i dag anholdt, bekræfter politiet, der fortæller, at hun fortsat er i dets varetægt. Hun mistænkes for forsøg på indbrud.

Prins William fulgte sønnen på første skoledag, mens mor Kate, der er gravid igen, lå hjemme med kvalme. Foto: All Over Press
Prins William fulgte sønnen på første skoledag, mens mor Kate, der er gravid igen, lå hjemme med kvalme. Foto: All Over Press

En talsmand for politiet bekræfter hændelsen.

- Vi arbejder sammen med skolen, der har hans kongelige højhed prins George som elev, for at gennemgå sikkerheden efter episoden, siger talspersonen og fortsætter:

- Politiet blev underrettet, og betjente mødte op med det samme. Politiet er en del af det forebyggende sikkerhedsarbejde med prinsen, og vi vil fortsætte det tætte samarbejde med skolen, der er ansvarlig for at opstille sikkerhedstiltag på matriklen.

Prinsen havde først skoledag 7. september, og dagen gik uden problemer, fortalte prins William efterfølgende.

- Det gik godt. Der var andre forældre, der havde større problemer med deres børn, så jeg var ganske glad for, at det ikke var mig, lød det muntert for prins William.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen