Prins William studerer bleskift på YouTube

Der er mange måder at forberede sig til at blive far på. Den britiske prins William går grundigt til værks

William er tilsyneladende fast besluttet på at hjælpe til med stort og småt, når den lille baby melder sin ankomst. (Foto: All Over)
William er tilsyneladende fast besluttet på at hjælpe til med stort og småt, når den lille baby melder sin ankomst. (Foto: All Over)

Læs også:

Se også: Derinde gemmer sig en prins eller prinsesse

Læs også:

Se også: Kate og William afviser barnepige

Britiske prins William, der snart skal være far før første gang, når hans hustru Kate til sommer efter planen leverer parrets første barn, forbereder sig grundigt på den mindre sjove del af dagligdagen som farmand - nemlig de mange lortebleer.

Kilder tæt på parret afslører, at prinsen studerer videoer på YouTube, så han kan være bedst muligt forberedt på, hvordan man skifter ble, når barnet melder sin ankomst. Det skriver Now Magazine. der også afslører, at William allerede er begyndt at synge godnatsange for den ufødte baby.

Den britiske avis, The Daily Mail, som er gået massivt ind i den royale baby-nyhed, har tidligere 'afsløret', at det vordende forældrepar ønsker at have barn på fuldtid, og derfor ikke vil bruge barnepiger i det daglige.

- Kate og William ser sig selv som fuldtidsforældre, fortæller en ven af parret til avisen.

Dermed burde der være rig mulighed for, at William kan praktisere sine nye evner som royal bleskifter.

Interessede i bleskiftningens kunst, kan begynde med denne video på YouTube.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere