Kongehuset har glemt Kates bryster

Ugebladet slipper formentlig for videre tiltale om de topløse billeder

Will og Kate var helt oppe at ringe over de topløse billeder af hende. Siden har de tilsyneladende glemt alt om dem. (Arkivfoto: Nicolas Asfouri).
Will og Kate var helt oppe at ringe over de topløse billeder af hende. Siden har de tilsyneladende glemt alt om dem. (Arkivfoto: Nicolas Asfouri).

Se og Hørs chefredaktør og hans advokater behøver formentlig ikke indstille sig på lange dage i en engelsk retssal.

Knap en måned efter, at ugebladet bragte en stor serie af en topløs Kate, har bladets chefredaktør, Kim Henningsen, intet hørt fra det engelske kongehus, der ellers var helt oppe i det røde felt, da et fransk ugeblad først bragte billederne.

- Vi har intet hørt fra dem. Officielt hed det sig, at man ville vente, til Kate og William var hjemme fra deres rejse, før man tog stilling. Men de har været hjemme i i hvert fald to uger og stadig har vi intet hørt, siger Kim Henningsen.

Læs også:

Se også: Kates bare bryster står ikke alene

- Så du tror, du slipper med skrækken?

- Tro er noget, jeg overlader til Vorherre. Men hvis jeg skal tolke på det, så sker der intet, siger sladderkongen til Ekstra Bladet.

Da det blev kendt, at Se og Hør i lighed med et fransk ugeblad ville bringe billederne, raslede det engelske kongehus ellers med de sabler, de er så rigt på.

Læs også:

Intl. kongelige - 21. sep. 2012 - kl. 10:49 TV: Ups! Kom Kate selv til at vise måsen?

- Vi overvejer lige nu, hvordan vi skal forholde os i hvert enkelt tilfælde, lød det fra Will og Kates talsmand.

Men siden er der ikke sket noget. Således er både det danske og det svenske Se og Hør gået fri, ligesom det er tilfældet med det italienske magasin Chi, der også bragte de famøse billeder

- Jeg har aldrig været nervøs, siger Kim Henningsen, der ellers kunne have risikeret en millionlussing, hvis han var blevet stævnet i England, hvor erstatningerne er væsentligt højere end i Danmark.

- Solgte bladet så godt?

- Vi kommenterer aldrig enkeltudgivelser, men vi steg. Der var pæn tilfredshed blandt danskerne over, at vi viste billederne, siger chefredaktøren.

Læs også:

Intl. kendte - 20. sep. 2012 - kl. 10:13 Kates bryster i Se og Hør går verden rundt

Der også kan notere sig, at pressenævnet ikke ville tage sagen op af egen drift, som de ellers var blevet opfordret til af en klager.

'Pressenævnet finder, at sagen ikke har en sådan væsentlig og principiel betydning, at der er grundlag for at tage sagen op til behandling af egen drift. Nævnet har i den forbindelse lagt vægt på, at der i det konkrete tilfælde er personer med klageberettigelse,' hedder det i afvisningen.

Den melding vækker glæde hos Kim Henningsen.

- Det er en uskik at kommentere Pressenævnets kendelser, men jeg konstaterer med tilfrredshed, at det ser de ingen grund til.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen