Små prinsessekjoler fra Norge på auktion

Lille prinsesse Ingrid Alexandra gør som sin mor Mette-Marit. Hun sælger sit brugte tøj

Det kan helt åbenlyst ikke gå helt tosset, hvis den lille prinsesse Ingrid Alexandra lytter til sin mor, kronprinsesse Mette-Marit. Foto: AP
Det kan helt åbenlyst ikke gå helt tosset, hvis den lille prinsesse Ingrid Alexandra lytter til sin mor, kronprinsesse Mette-Marit. Foto: AP

De fleste småpiger uanset nationalitet drømmer om at gå i prinsessekjoler. Nu kan det i bogstaveligste forstand blive virkelighed, for den otte-årige norske prinsesse Ingrid Alexandra, som er datter af kronprinsparret, sætter nu sit brugte tøj til salg, skriver VG.

Lige som sin mor, kronprinsesse Mette-Marit, som også sælger sit brugte tøj på auktion, går pengene fra prinsesse Ingrid Alexandras tøjsalg til miljøbeskyttelsesorganisationen, 'Miljøagentene'.

Læs også:

Se også: Kronprinsessens luksusklude væk på rekordtid

Det vakte opsigt, da den norske kronprinsesse satte sine 'gamle klude' i form af elegant designertøj til salg på loppemarkeds-sitet Bloppis.no.

Den slags er ikke set før i royale kredse, og her kunne den danske kronprinsesse, der også køber stort ind hos både danske og udenlandske designere, lære noget.

Læs også: Se også: Prinsesse døbt i Oslo Prinsesse døbt i Oslo

Nu gentager den genbrugsbevidste norske tronfølgerprinsesse stuntet med sin datter, og det afføder igen respekt, at det norske kongehus gør sig umage for at lære de yngste, hvad miljørigtig adfærd er. Også her kunne kronprisesse Mary lære lidt.

Den del af det norske loppemarkedsite, som sælger børnetøj, lanceredes mandag, så hvis man er hurtig, kan man blive blandt de første, der kan få rigtigt prinsessetøj til døtrene.

Læs også : Se også: Nye billeder af Norges lille prinsesse Nye billeder af Norges lille prinsesse

Lige som ved morens auktioner er der meget guf at hente fra den lille prinsesses tøjskab. Så samtidig med at man gavner miljøet og sparer på husholdningspengene, kan man får virkelig kvalitetstøjs med i købet. Blandt andet har Ingrid Alexandra sat flere kjoler samt frakker fra American outfitters og Petit Bateau til salg.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen