Svenske-kongen klar til kamp: Madeleine er ikke blevet overvåget

En ny bog truer det svenske kongehus. Men kongen er klar til kamp

Kongen afviser, at han har overvåget sin yngste datter. (Foto: All Over)
Kongen afviser, at han har overvåget sin yngste datter. (Foto: All Over)

Den svenske konge er før blevet taget med bukserne nede. Da bogen 'Carl XVI Gustaf - Den modvillige monark' udkom i 2010 rystede den både kongen, kongehusest og hele Sverige.

Læs også: Nøgen konge badede med strippere

Det var blandt andet afsløringerne af kongens forhold til Army of Lovers-sangerinden Camilla Henemark og hang til strippere, der kom frem i bogen. Og efter et massivt pres valgte Carl Gustaf til sidst at stå frem og sige, at han ikke kunne huske noget om nogen stripklub.

Læs også:

Den svenske konge benægter alt. Men han bruger flere gange ordet faktisk, der skurer lidt i ørerne.(Foto: Finn Frandsen/Polfoto) Intl. kongelige - 30. maj. 2011 - kl. 21:05 Gustaf: Man ved jo ikke hvilke miljøer man havner i

Nu truer en ny bog roen i det svenske kongehus. Johan T Lindwall har netop udgivet bogen 'Madeleine - Prinsessan privat'. I bogen beskriver forfatteren blandt andet, hvordan kongen har beordret det svenske sikkerhespoliti, SÄPO, til at overvåge den kongens yngste datter og hendes kæreste, Chris O'Neill.

Dementerer
Belært af den tidligere krise i det blå/gule konghus har Carl Gustaf indset, at han ikke får noget ud af at vente på, at det hele går over.

Derfor har han lagt en meddelelse ud på kungehuset.ses hjemmeside, hvor han fuldstændig dementerer, at han har bedt om overvågning af Madeleine.

Læs også:

Se også: Madeleine har fået nok

'I bogen 'Madeleine - Prinsessan privat' af Johan T Lindwall påstås det, at Hans Majestæt Kongen i to tilfælde har bedt hof-staben om at lade sikkerhedspolitiet gennemføre kontrol af personer i prinsesse Madaleines nærhed. Disse påståede oplysninger om, at Hans Majestæt Kongen har beordret dette afvises på det klareste', står der på hoffets hjemmeside.

Prinsesse Madeleine flyttede til USA, da det kom frem, at hendes daværende forlovede, Jonas Bergstrøm, var hende utro med en håndboldspiller. Siden har prinsessen fundet sammen med amerikaneren Chris O'Neill, der første gang blev set med den kongelige familie, da prinsesse Estelle blev døbt i maj.

Læs også:

Jonas Berström og Madeleine er fortid som par. (Arkivfoto: All Over Press) Intl. kongelige - 24. apr. 2010 - kl. 13:00 Madeleine forlader sin forlovede

1 af 2 Kongen har valgt en ret aktiv rolle for at mane rygterne til jorden. (Foto: AP)
2 af 2 Kongen afviser, at han har overvåget sin yngste datter. (Foto: All Over)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen