Prinsens overfaldsmand: Ville bare beskytte!

Gerningmand eller redningsmand: Den mand, som i weekenden angreb den svenske prins Carl Philip, forklarer, at han gjorde det for at hjælpe prinsen og hans kæreste

Balladen, der førte til  et overfald på den svenske prins Carl Philip i weekenden, handlede om hans smukke kæreste, forklarer gerningsmanden, der selv kalder sig redningsmand. (Foto: All Over Press)
Balladen, der førte til et overfald på den svenske prins Carl Philip i weekenden, handlede om hans smukke kæreste, forklarer gerningsmanden, der selv kalder sig redningsmand. (Foto: All Over Press)

Indtil videre har det været uvist, hvorfor en mand i weekenden overfaldt den 33-årige svenske prins Carl Philip på Cannes-natklubben Baoli.

Læs også:

Se også: Se overfaldet på den svenske prins

Men nu står manden frem. Der er tale om den 47-årige tidligere kampsportsudøver og nu sikkerhedschef på natklubben Stéphane Reveillon.

Franskmanden siger i et interview med svenske Expressen, at han tog fat i prinsen ganske enkelt for at hjælpe ham og hans 27-årige kæreste Sofia Hellqvist, som også var tilstede.

- Jeg hørte, at prinsen sagde 'Hvad siger du om min kæreste?', forklarer sikkerhedschefen og uddyber, at han stod ved indgangen, da han bemærkede, at der var optræk til slagsmål.

Læs også:

Se også: Svensk prins overfaldet på natklub

Stéphane Reveillon vidste ikke, at der var tale om en svensk prins, men han forklarer, at han ville beskytte manden mod en gruppe fulde mænd. Han slår samtidig fast, at Carl Philip selv ikke var beruset men optrådte meget behersket.

- Prinsen var udsat, og jeg ville få ham væk derfra, siger Reveillon, som gerne set i bagklogskabens klare lys havde klaret situationen helt anderledes.

- Havde vi vidst, at han var Sveriges prins, havde vi selvfølgelig sørget for, at ingen plagede ham.

Læs også:

Se også: Carl Philip takker sine venner efter overfald

Det svenske hof har dog ikke opfattelsen af, at den franske mand var en redningsmand. De anser ham fortsat for at være gerningsmanden. Og de overvejer stadig, om de skal retsforfølge ham.

Carl Philip og Sofia Hellqvist holder for tiden ferie i Frankrig.

Læs også:

Se også: Prinsens frække kæreste i vovet kjole

Læs også:

Se også: Se splitternøgen prinsesse-kandidat

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen