Bikini-billeder af Middleton for millioner

Paparazzi-billeder fra Kate Middleton og Prins Williams bryllupsrejse var forbudt, men nu er nogle dukket op - se et af billederne her

Her ses Kate Middleton og prins William under deres bryllup. Nu er der offentliggjort billeder af Kate i bikini og William i badebusker i et australsk magasin.(Foto: AP)
Her ses Kate Middleton og prins William under deres bryllup. Nu er der offentliggjort billeder af Kate i bikini og William i badebusker i et australsk magasin.(Foto: AP)

Da hertuginde Kate og prins William drog på bryllupsrejse, var det i stor hemmelighed. Ifølge magasinet Marie Claire vidste bruden ikke engang, hvor de skulle hen.

Det var et forsøg på at undgå de glubske paparazzi-fotografer, og samtidig fik hoffet flere medier til at love, at de ikke ville prøve at følge efter parret.

LÆS OGSÅ:

Se også: Alle vil have hertuginde Kates øreringe

Noget, som medierne godtog med tanke på, hvordan prins Williams mor, prinsesse Diana, endte sine dage i en bilulykke på grund af paparazzier.

Men nu er der alligevel dukket paparazzi-billeder op fra parrets private rejse til Seychellerne. De er blevet offentliggjort i magasinet Woman's Day.

Se bikini-billede af Kate Middleton sammen med Prins William her

Her kan man se Prins William i bar overkrop mønstrede badeshorts og hertuginden i en sort bikini. Billederne har skabt panik hos det britiske hof.

- Deres bryllupsrejse var et privat anliggende, og vi beder folk om at respektere deres privatliv, udtaler en repræsentant fra hoffet til Celebbuzz.

LÆS OGSÅ:

Se også: Prins William klar til at sikre arvefølgen

Selvom medierne havde accepteret parrets ønske om at holde sig væk, så er der altså mindst én fotograf, der alligevel ikke har kunne nære sig for at forevige parret på stranden.

- Et billede af dem på bryllupsrejse ville indbringe omkring en halv million dollar, men fordi Kate er i bikini, vil jeg skyde på, at fotografen har fået omkring en million dollar, siger underholdningsjournalisten Jo Piazza til Yahoo Shine.

Hvem fotografen er, afslører magasinet ikke.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hertuginde Kate's forældre sælger frækt tøj på nettet

1 af 4 Pæne Kate og pæne William kan nu ses meget mindre påklædt på nogle billeder fra deres bryllupsrejse på Seycellerne.(Foto: AP)
2 af 4 Et smukt royalt par.(Foto: AP)
3 af 4 Royal kærlighed.(Foto: AP)
4 af 4 Her ses Kate Middleton og prins William under deres bryllup. Nu er der offentliggjort billeder af Kate i bikini og William i badebusker i et australsk magasin.(Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen