Prinsesse Märtha Louise chokerer igen

Leder efter lejere til sin og mandens bolig på almindeligt boligsite

Nogle vil sikkert mene, at den norske prinsesse Märtha Louise er tonedøv, når det gælder nordmændene. Foto: PR
Nogle vil sikkert mene, at den norske prinsesse Märtha Louise er tonedøv, når det gælder nordmændene. Foto: PR

Mens danskerne går og undrer sig en del over de yngre prinser og prinsesser samt fraskilte koner i Danmark, er mange nordmænd havnet i en tilstand af nærmest chok over deres ægtefødte skandaleprinsesse.

Danmarks kronprins mænger sig med diktatorer, menneskerettighedskrænkere og korruptionsmistænkte i Den Olympiske Komite, IOC, mens Märtha Louise mænger sig med folket. Og det sidste føler mange nordmænd, at hun burde holde sig for god til, skriver Dagbladet.

Læs også:

Se også: Märtha Louise samler Europas kongelige

Først lærte nordmændene at bøje nakken og dække de flove røde ører, når talen faldt på prinsessens Engleskole, hvor mere eller mindre fantastiske mennesker kan komme i kontakt med deres indre skulderpuder, når de ryster på hovedet for at få lidt englestøv ud.

Og nu har den norske offentlighed så opdaget, at Märtha Louise og hendes mand Ari Behn annoncerer på det folkelige site Finn.no for at finde potentielle lejere til deres luksuriøse hus i Lommedalen, når hele familien på fem flytter til London. Tilmed tillader parret sig at kræve 45.000 norske kr. i månedlig leje (ca. 44.300 dk. kr.).

Læs også:

Se også: Engle-prinsesse holder fast i engle-valg

Nordmændene spørger forfærdet sig selv, om prinsessen og hendes forfattermand er så forarmede, efter at Märtha Louise frasagde sig sin apanage, at det er nødvendigt for dem at bevæge sig ned på det plan.

Læs også:

Se også: Norge: Du skal ikke være dronnning

Landets hofeksperter slår korsets tegn for sig og fastslår, at den slags aldrig ville finde sted i f.eks. Sverige. Her ville en kongeligt født person aldrig begynde at leje sin bolig ud på almindelige markedsvilkår, og lade fremmede komme ind i deres stuer.

Læs også:

Se også: Märtha Louise holder engletale

Man mener, at de kongelige i Sverige ville skaffe sig en diskret lejer gennem loyale venner, mod at den pågældende naturligvis passede på boligen for en symbolsk leje.

Hører man til dem, der mener, at afstanden imellem kongehuset og folket er for stor, må man lade Märtha Louise, at hun gør sit til at afmystificere det guddommeligt kongelige. Med hendes indsats er der virkelig ikke meget kongerøgelse tilbage.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen