Kate har ikke glemt søster Pippa

Sammenholdet i Middleton-familien er intakt, selv om storesøster er blevet hertuginde

30-årige hertuginde Kate og hendes 28-årige søster, Pippa, edr tættere på hinanden end nogensinde, skriver de britiske medier. Foto: AP
30-årige hertuginde Kate og hendes 28-årige søster, Pippa, edr tættere på hinanden end nogensinde, skriver de britiske medier. Foto: AP

Godt nok blev Kate Middleton i 2010 gift med britiske prins William og fik hertugindestatus, men hun er ikke for fin til jævnligt at mødes med sin lillesøster Pippa i dennes lejlighed og spise frokost.

Pippa, der som sin søsters brudepige blev herostratisk berømt verden over, da fotograferne fik øje på hendes smukke bagdel, er meget tæt på sin storesøster og nyder deres møder i sin lejlighed i Chelsea, skriver Daily Mail.

Endnu tættere
Og i VG siger den norske hofekspert Kjell Arne Totland, at han tror, at forholdet mellem de to søstre er meget tættere i takt med berømmelsen, og at hertuginde Kate holder meget af at opholde sig hos Pippa, selv om Kate har to hjem at passe - et i Wales og et i Kensington Palace.

Hertuginde Kate gik fra at være en ukendt ung kvinde til at blive et af verdens mest fotograferede ansigter. Af samme grund må hun altid have sikkerhedsvagter med - også når hun besøger sin søster.

Nytårsaften
Middletonfamilien rummer også en lillebror, James. Men han er lagt mindre fremme i offentligheden end sine søstre. Desuden er han hele fem år yngre end sin royale storesøster og derfor ikke helt så tæt på som Pippa, der kun er to år yngre end Kate.

Trods sine forpligtelser i kongefamilien valgte Kate at understrege det nære Middletonsammenhold ved at fejre nytårsaften med sin familie i Berkshire.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!