Take That-Barlow laver sang til dronningen

Gary Barlow og Andrew Lloyd Webber laver sang sammen til den engelske dronnings jubilæum

- Det er nok den største udfordring, jeg musikalsk nogensinde har påtaget mig, siger Gary Barlow. (Foto: AP)
- Det er nok den største udfordring, jeg musikalsk nogensinde har påtaget mig, siger Gary Barlow. (Foto: AP)

Listen af navne, der optræder til den engelske dronning Elizabeths diamantjubilæum, bliver længere og længere. Tidligere har Paul McCartney og Elton John afsløret, at de vil synge for dronningen, og nu skriver Gary Barlow og Andrew Lloyd Webber sig også på listen.

For at få den helt rigtige tekst på plads rejser Take That-forsangeren jorden rundt for at finde ud af, hvad den engelske dronning betyder for omverdenen. Og det er noget af en udfordring.

- Det er nok den største udfordring, jeg musikalsk nogensinde har påtaget mig. Jeg er så spændt og stolt over at være en del af det, siger Gary Barlow til avisen The Guardian.

Kæmpe koncert
Sangen vil blive fremført ved en stjernespækket jubilæumskoncert uden for dronningens residens, Buckingham Palace, den 4. juni i år.

Over en million mennesker har indtil videre forsøgt at få billetter til koncerten, skriver BBC. Men da der kun er plads til 20.000 mennesker på pladsen, viser BBC1 hele koncerten på tv også.

Andrew Lloyd Webber blev i 1992 slået til ridder af netop dronning Elizabeth II. Den britiske musicalkomponist står blandt andet bag succeserne Jesus Christ Superstar, Evita, Cats og The Phantom of the Opera.

1 af 2 Til sommer har Elizabeth siddet på den britiske trone i 60 år. (Foto: AP)
2 af 2 - Det er nok den største udfordring, jeg musikalsk nogensinde har påtaget mig, siger Gary Barlow. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer