Gør klar til kongelig fødsel

Mere og mere tyder på, at kronprinsesse Victorias fødsel snart går i gang

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel bliver inden længe forældre til en prins eller prinsesse. (Foto: AP)
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel bliver inden længe forældre til en prins eller prinsesse. (Foto: AP)

Ingen ved præcis, hvornår den svenske kronprinsesse Victoria og hendes mand, prins Daniel, bliver forældre.

Det svenske hof har tidligere meldt ud, at fødslen forventes at ske engang i marts måned, men der er noget, der tyder på, at den kommende svenske prins eller prinsesse allerede kommer til verden i februar.

Svenske expressen.se skriver i dag, at politiet er begyndt at forberede den kongelige fødsel, der forventes at finde sted på Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

Klar med afspærringer
Det er dog endnu ikke sikkert, at den kommende kongelige familieforøgelse skal finde sted på Karolinska universitetssjukhuset. Men ifølge expressen.se er der nu meget, der peger i retning af, at fødslen kommer til at foregå dér.

I dag, søndag, var der i hvert fald et massivt politiopbud uden for hospitalet. Her planlagde politiet flere vejafspærringer, der efter alt at dømme skal sættes op, når kronprinsessen er blevet indlagt.

Men allerede i fredags afspærrede sygehuset en del af parkeringspladserne ude foran ortopæd-kirurgisk afdeling, der ligger tæt på fødegangen. Og det er med til, at de svenske medier nu for alvor spår om en snarlig kongelig familieforøgelse.

Victorias mor, dronning Silvia, har desuden selv været med til at sætte gang i debatten om fødslen, da hun forleden dag sagde til musikeren Robert Wells, der var på slottet for at modtage en medalje:

- Det er meget tæt på. Det er simpelthen et spørgsmål om dage, med hentydning til den kongelige fødsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer