Norsk prinsesse taler ud om ånder

Efter flere dages skriverier i norsk presse om prinsesse Märtha Louises påståede evner til at snakke med de døde tog prinsessen onsdag til genmæle

Det er både belastende og godt at kunne tale med døde, synes prinsessen. (Foto: Carsten Snejbjerg)erg
Det er både belastende og godt at kunne tale med døde, synes prinsessen. (Foto: Carsten Snejbjerg)erg

Norges prinsesse Märtha Louise føler sig personlig ramt af de seneste dages skriverier i den norske presse. Skriverierne er opstået, efter at prinsessen har fortalt, at hun kan snakke med de døde.

Det har længe været kendt, at Märtha Louise hævder at kunne komme i kontakt med engle - en disciplin, hun også underviser i. Men forleden fortalte hun, at også de døde er blandt hendes samtalepartnere.

- En personlig belastning, lyder prinsessens beskrivelse af det mediestormvejr, som hendes udtalelser har udløst.

Onde som børn
Henvendt til pressefolkene, der var til stede på onsdagens pressemøde, sammenlignede Märtha Louise situationen med, hvordan børn kan være onde ved hinanden.

- Jeg føler mig ikke selv som et mobbeoffer. Men det, der er foregået de seneste dage, minder om det, der sker i skolegården, siger Märtha Louise.

Om den påståede evne til at kunne tale med engle og døde fortæller prinsessen, at det både er en belastning og noget, hun er glad for. Hun fortæller også, at de omdiskuterede englekurser ikke beskæftiger sig med kontakt med døde.

- Det er ikke et emne, vi arbejder med på vores kurser. Vi giver os ikke af med spiritisme, åndemaning og sjælesørgen, lyder det fra Märtha Louise.

0 kommentarer
Vis kommentarer