Monacos skørtejæger afsat

Der kan være udsigt til at Monacos største skørtjæger falder til ro. Fyrst Albert har i hvert fald meddelt, at han er blevet forlovet

Fyrsteb skal forloves - og senere giftes med Charlene Wittstock. (Foto: DPA)
Fyrsteb skal forloves - og senere giftes med Charlene Wittstock. (Foto: DPA)

Det er sgu meget godt scoret, fyrst Albert!

Efter fire års kæresteri med den den 32-årige sydafrikanske OL-svømmer Charlene Wittstock, har fyrst Albert af Monaco nu for alvor slået kloen i den unge skønhed.

Om parret blev grebet af eventyr og romantik ved weekendendens kongelige bryllup i Sverige eller om det har været planlagt længe, melder historien ikke noget om. Men faktum er, at den uforbederlige skørejæger har forlovet sig og planlægget at skulle giftes sin svømmer.

Parret mødte hinanden i 2006 - året efter Albert overtog tronen i Monaco efter sin far fyrst Rainiers død.

Uægte børn
Fyrst Albert har ellers brugt det meste af sit liv på at jagte kvinder - og nogle af de lynhurtige bekendtskaber er der endda kommet børn ud af.

Fyrsten måtte i 2005 indrømme, at han var far til den lille dreng Alexandre, der blev født i 2003 - ni måneder efter, at prinsen havde haft en romance med en stewardesse. Og i 2006 dukkede pludselig en den gang 13-årig pige ved navn Jazmin Grace Grimaldi op. Hendes mor påstod hårdnakket, at Albert var pigens far, hvilket han aldrig har benægtet.

Mon ikke 52-årige fyrst Albert i sit livs efterår håber, at han kan få en 'ægte' arving til det lille fyrstendømme? I hvert fald er der bryllup på vej i Monaco.

0 kommentarer
Vis kommentarer