Norges dronning blev sur på pressen

Norges konge og dronning nægtede at svare på spørgsmål om datters engleinteresse og svigersøns psykiske sygdom under statsbesøg i Sydafrika

Den norske dronning Sonja. (Foto: Jens Dige)
Den norske dronning Sonja. (Foto: Jens Dige)

De norske journalister måtte tage til takke med en småfornærmet bemærkning fra dronning Sonja under et pressemøde i forbindelse med regentparrets statsbesøg i Sydafrika.

I Norge er der murren i krogene over, at prinsesse Märtha Louise forsømmer sin prinsessegerning til fordel for snak om engle og kommercielle projekter.

Også Märtha Louises mand, Ari Behn, har vakt opsigt ved at stå frem og fortælle om sine psykiske problemer. Problemer, der ifølge ham selv bliver værre og værre.

Alt det hungrer den norske presse efter en kommentar omkring fra regentparret, og ved statsbesøget i Sydafrika var der endelig en chance for at dronning Sonja og kong Harald i tale. Men det blev ikke til andet end en sur bemærkning.

- Vore familiære ting er vore. Vi er på statsbesøg. Det, vi er optaget af, er, hvad der foregår i Sydafrika. Vi har været så heldige at opleve udviklingen i landet. Det er derfor, vi er her, og det er det, vi ønsker at dele med jer, lød det fra dronningen.

Også kong Harald var kort for hovedet og afviste at kommentere det, som ellers er på mange norske læber.

- Jeg ville sætte stor pris på, at vi holder os til statsbesøget, og at I måske vil vise respekt over for det, sagde den norske konge ifølge Aftenposten.no.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere