Få dage før brylluppet: Madeleine snuppet af politiet

Selv for en prinsesse gælder færdselsreglerne, må svenske Madeleine sande

Prinsesse Madeleine kan se frem til den bryllupshilsen fra politiet. (Foto: AP)
Prinsesse Madeleine kan se frem til den bryllupshilsen fra politiet. (Foto: AP)

På lørdag skal den svenske prinsesse Madeleine giftes med amerikanske Chris O’Neill, men bruden har ikke fået den bedste optakt til den store dag.

Madeleine og hendes udkårne. Intl. kongelige - 25. okt. 2012 - kl. 09:46 Sortsnakkende prinsessekæreste bekræfter forlovelse

Tirsdag blev den 30-årige prinsesse stoppet af politiet i Stockholm, da hun forsøgte af snige sig gennem myldretiden i en busbane. Og den går ikke - heller ikke selv om man har royale gener.

Det var under en razzia på Kungsträdgårdsgatan mellem havnen og slottet, at den sorte Volvo XC 60 med prinsessen bag rattet blev stoppet, skriver Aftonbladet.

- Jeg kan bekræfte, at hun blev stoppet i trafikkontrollen, siger Lars Lindholm, der er chef for den enhed, der stod for razziaen, til avisen.

Immunitets-ballade
Ifølge den svenske avis hev Madeleine ved mødte med ordensmagten en seddel frem, hvorpå der stod, at hun som medlem af kongefamilien er omfattet af immunitet og dermed ikke kan retsforfølges. Derfor fik hun i første omgang lov til at køre videre.

Men nu har politiet set nærmere på sagen, og det kommer til at koste prinsesse Madeleine.

- Vi har tjekket op på det, og immuniteten gælder kun statsoverhovedet og ikke hende. Det betyder, at vi vil skrive rapport, siger Lars Lindholm.

Bøde og mere kritik
Dermed kan prinsesse Madeleine se frem til en bøde på 1000 svenske kroner for den raske beslutning om at bruge busbanen i stedet for den almindelige kørebane.

Se også: Madeleine har fået nok

De seneste år har prinsessen været i modvind i sit hjemland. Blandt andet for at flygte til USA, da hendes far havnede i sit livs stormvejr med anklager om strippere og vilde fester. Hun fik også voldsom kritik for at være i USA, da hendes storesøster, kronprinsesse Victoria for et år siden fødte sit første barn.

Se også: Tæv til moster Madeleine

Derfor har Madeleine været meget opsat på, at gøre alt i forbindelse med brylluppet så godt, at ingen kunne sætte en finger på det.

Det endte altså med en halvpinlig sag og en bøde.

Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen