Her synger prinsen sammen med Jon Bon Jovi

Prins William overraskede alle, da han hoppede op på scenen og gav et nummer sammen med to af verdens største stjerner.

Når man får chancen for at synge sammen med en af de allerstørste sangere, så er det bare med at gribe den. Og det var nøjagtig hvad prins William gjorde, da han tirsdag aften overraskede alle ved at hoppe på scenen mens Jon Bon Jovi var ved at synge sit kæmpehit "Living on a prayer" ved et velgørenhedsarrangement i Kensington Palace.

Sangerinden Taylor Swift var også med på scenen, og i en video på Youtube kan man se de tre synge sammen foran et publikum, der både klapper og pifter.

Se prins William synge sammen med Bon Jovi og Taylor Swift her

Arrangementet havde til formål at støtte Centrepoint, der er en organisation, der hjælper hjemløse. Tidligere på dagen mødtes prins William med unge, som organisationen har hjulpet med at finde et sted at bo og andre fornødenheder.

Som barn besøgte han ofte organisationens hostels, hvor hjemløse kan overnatte, sammen med sin mor, den afdøde prinsesse Diana.

Ved velgørenhedsarrangementet overrakte prins William en pris til Jon Bon Jovi for hans humanitære arbejde. Sangeren oprettede i 2006 en fond ved navn "Soul Foundation", der arbejder for at forhindre fattigdom og hjemløshed.

Sangerinden Taylor Swift optrådte ved arrangementet også med sine hits "Trouble", "Love Story" og "15".

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!