Prinsesse Madeleine tog på storesøster

Kronprinsesse Victoria havde vist fået noget på numsen

Kronprinsesse Victoria havde svært ved at finde en grimasse, der ku' passe til lillesøsters grabserier. (Foto: All Over Press)
Kronprinsesse Victoria havde svært ved at finde en grimasse, der ku' passe til lillesøsters grabserier. (Foto: All Over Press)

I morgen fylder dronning Silvia 70 år, og i anledningen af det var begge svenske prinsesser samt deres mænd den anden dag blandt gæsterne til moderens fødselsdagsmiddag på Stockholms Slot.

Prinsesse Madeleine, 31 år, skulle egentlig have deltaget i Nobel-festerne i forrige uge, men måtte takke nej i sidste øjeblik på grund af graviditeten.

Hun skulle også have deltaget i en modtagelse på slottet onsdag, men måtte melde afbud på grund af en forkølelse. Så det er ved at være længe siden, at prinsessen har vist sig offentligt.

Storesøsters po-po
Men under den første fejring af dronning Silvias 70-årsdag, var prinsessen på plads i en himmelblå kjole - og med en stor kugle på maven.

Se også: Maddie viste baby-bulen

Hele kongefamilien var til stede, for de skulle se 'En aften for vores dronning', men det var nu mest Victoria og Madeleine, der vakte opsigt.

Da kronprinsesse Victoria kom gående ind til forestillingen, ja, så havde prinsesse Madeleine set sit snit til at tage lidt på storesøsters po-po. Det var i hvert fald sådan, det så ud. Victorias og Madeleines mænd så vist ingenting.

Se også: Svenskerne vil af med kong Gustaf

Bor i New York
I juni giftede prinsesse Madeleine sig med finansmanden Chris O'Neill, 39 år, i Stockholm. Parret bor i New York.

I september blev det kendt, at de venter sig deres første barn.

I et større interview med svenske Elle fortalte prinsessen for nyligt, at graviditeten ikke var planlagt.

- Det er så spændende, og vi er så lykkelige, selv om det skete lidt hurtigt og pludseligt. Men hellere det end at man går og planlægger og længes, og så sker der måske ingenting, siger Madeleine i interviewet.

0 kommentarer
Vis kommentarer