Svensk kronprinsesse skadet i skiulykke

Kronprinsesse Victoria blev idag kørt til et sygehus i Schweiz efter en skiulykke i alperne

Kronprinsesse Victoria er idag blev skadet ved en skiulykke i Schweiz, hvor hun er på skiferie med sin ægtemand, prins Daniel og deres lille datter, prinsesse Estelle.(Foto: Polfoto)
Kronprinsesse Victoria er idag blev skadet ved en skiulykke i Schweiz, hvor hun er på skiferie med sin ægtemand, prins Daniel og deres lille datter, prinsesse Estelle.(Foto: Polfoto)

Den svenske kronprinsesse Victoria var meget uheldig, da hun tidligere i dag væltede på en bakke i et ski-område i Schweiz. Faldet var nemlig så voldsomt, at kronprinsessen forstuvede sin fod og efterfølgende blev kørt til et nærliggende hospital, hvor hun blev behandlet for sin skade samt røntgenfotograferet.

Den 36-årige kronprinsesse Victoria er i disse dage på skiferie i Schweiz sammen med sin ægtemand, prins Daniel og deres lille datter Estelle. De var selvfølgelig begge ved mors side, da hun blev kørt på hospitalet.

Se også: Victoria berørt af svensk hyldestKronprinsesse Victoria ses her med sin ægtemand, prins Daniel.(Foto: AP)
Kronprinsesse Victoria ses her med sin ægtemand, prins Daniel.(Foto: AP)


Heldigvis er skaden ikke så alvorlig. Det oplyser Ulrika Näsholm, der er informationssekretær ved det svenske hof.

- Kronprinsessen har forstuvet foden. Men det er ikke alvorligt. Det kommer hverken til at påvirke hendes nuværnde skiferie eller kommende royale opgaver i den nærmeste fremtid. Og kronprinsesse Victoria har det efter omstændighederne godt. siger Näsholm til den svenske avis Expressen.

Knap så godt gik det for den hollandske prins Friso, der blev overrasket af en lavine i Østrig i februar 2012. Han lå i koma i adskillige måneder indtil sin død i august måned i år.

Jim Kenneth Thoresen (tv) var med til at grave prins Johan Friso fri fra lavinen i Lech i Østrig. Billedet er taget få minutter før sneskredet skete. (Privatfoto) Intl. kongelige 'Vi gravede prins Friso fri'Se også: Sidste farvel til prins FrisoPrinsesse Victoria slap dog heldigt fra faldet på skibakken, hvor hun fik en forstuvet fod. Her ses Victoria med prins Daniel.(Foto: AP)
Prinsesse Victoria slap dog heldigt fra faldet på skibakken, hvor hun fik en forstuvet fod. Her ses Victoria med prins Daniel.(Foto: AP)


1 af 2 Et smukt og populært par.(Foto: AP)
2 af 2 Kronprinsesse Victoria er idag blev skadet ved en skiulykke i Schweiz, hvor hun er på skiferie med sin ægtemand, prins Daniel og deres lille datter, prinsesse Estelle.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer